Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányos anyukák, a Ti párotok...

Lányos anyukák, a Ti párotok is ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy nagyobb fiunk, őt fürdette kisbabának is, most is szokta. Ha bekakilt, és nem értem rá, immel-ámmal, de kicserélte a pelust.

Most van egy hugi is. 1x fürdette, akkor is muszájból, és sosem pelenkázza át....Nem maradi felfogású , vagy ilyesmi, csak nem tudom....Fél hogy kislány? :) Hogy túl erősen fogja, vagy "összenyomja" vagy mi? (Öltözteti szokta, azzal nincs is gond)

2012. okt. 5. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk még csak egy kislányunk van, 8 hetes. A férjem imádja, majdnem mindent megcsinál a gyerek körül. A tápszert elkészíti, eteti, büfizteti, pelenkázza, fürdeti, öltözteti, de a lába között nem hajlandó megmosni, vagy törölgetni.
2012. okt. 5. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
jézusommár, utolsó... -.-"
2012. okt. 5. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjemnek van egy fia az előző házasságából. Mindent megcsinált, amit csak kellett, pelenkázta, fürdette, etette, zokszó nélkül. Nekünk egy kislányunk van, aki 3 éves lesz nemsokára. 3 napos kora óta pelenkázta, fürdette, ringatta mikor hasfájós volt, sokszor éjjel fentvolt a lányunkkal (pedig 7re ment dolgozni), mert fájt a hasa, én nem tudtam megnyugtatni, nála viszont mindig hamar megnyugodott. Tehát ő a fiút is és a lányt is minden téren ellátta, minden gond nélkül. Szerintem is az lehet, hogy a férjed fél, hogy talán a kislány törékenyebb.
2012. okt. 5. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Nekünk két lányunk van és az apjuk tényleg csak végszükség esetén teszi/tette tisztába őket. Nagyon konzervatív, nem lehet meztelenül fényképezni a lányokat, nem lehetnek meztelenül a strandon. Én ezt elfogadom, mert nekem mindegy, neki meg fontos. És igen, ő kimondja, hogy ha lehet, nem ér hozzá a punijukhoz. Ennek ellenére nem pedofil, csak rettentő maradi :)
2012. okt. 5. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy lányunk van. A párom átpelenkázza, de olyan félva törli ,,ott", hogy nem bízom rá csak ha nagyon muszáj. Egyébként vele is pancsizik fürdőkádban vagy bármi, csak nem mer igazán ,,ott" nyulkálni neki, hogy megtisztítsa. Szerintem furcsa neki, hogy nem tudja mivel tud fájdalmat okozni neki is mivel nem. Szerintem ez természetes. Én is félbe nyúlkálnék ha kisfiam lenne (szeretnék még egy öcsit ha minden jól megy) de persze anyukaként bele kell majd abba is tanulni majd és akkor biztosan apát fogom megkérdezni, hogy ugyan mit hogyan csináljak, ha törölgetek nehogy fájjon majd. Szerintem semmi igazán intim nincs a dologban, csak fél, hogy fájdalmat okoz neki.
2012. okt. 5. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

A férjem mindig is fiút akart, végül lányunk lett. Bár én az elején közöltem vele, hogy lányunk lesz, ő hitt még a 12. héttől is az uh-nak, hogy biztos téved és a megérzésem is.

Hát nem .. :)))

15 hónapos a lányunk, a fürdetés minden este apáé. Bármit kell csinálni a lányunkkal, megcsinálja.

Most már nem bírná elképzelni, hogy fia legyen. Van egy kisfiú, akire heti 2× vigyázni szokott a lányunk mellett, de saját bevallása szerint fingja sincs mit kell oda lent csinálni vele.

2012. okt. 5. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
párom,pelenkáza,öltözteti,fésüli a kislányunkat ,viszont nem szereti a szaros fenekét törölgetni azt mindig rámhagya.
2012. okt. 5. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát az én drágám pancsizik a kislányunkal aki másfél éves,de még soha nem tette tisztába és nem is fogja.Hányingert kap a kakis pelustól.Minden ásra meglehet kérni megteszi.
2012. okt. 5. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!