Kisbabás anyukák? Apák napjára kap valamit a párotok? Ha igen mit?
Idén még nem, mert kicsi a lányunk, de jövőre majd ad neki valamit. :) Csokit, nyakkendőt, rajzot - majd kitaláljuk.
Én nem adok neki semmit, mert az apák napja arról szól, hogy a gyerek ajándékozza meg az édesapját, persze mikor a baba már nagyjából felfogja a dolgokat, akkor segítek neki. De én sem várom el, hogy anyák napján a párom köszöntsön fel. Majd jövőre a kislányom. :))
Szia.
Csak annyit amennyit én kaptam tőle anyák napjára:semmit!Igaz mi külön vagyunk.
De én azt gondolom az első apák-anyák napja az nekünk szülöknek jelent sokat.Egy kis figyelmessék a másiknak és akor happy mindenki::)
3 és 1.5 évesek a gyerekeink. Egy üdvözlőlap-szerűséget fogunk gyártani:
én színes dekorpapírból kivágom, a nagy segít ragasztani meg dekorálni filctollal (és papírból mintalyukasztózott szívecskéket is ragasztunk rá a tervek szerint), valamit rajzol is majd ahogy ismerem, a kicsi is kriksz-krakszol majd. Belülre egy verset írok és ragasztom az egyik oldalra, a másikra meg temperával kézlenyomatot csinálok mindkettőjükkel.
ja ,ez a vers:
Bartos Erika: Apához
Mikor leszek én is felnőtt?
Mond el nekem, Apa!
Nem vagyok még iskolás,
de nem is vagyok baba!
Mond el nekem, milyen érzés
Apukának lenni?
Szeretsz-e, mond, korán reggel
dolgozóba menni?
Jó érzés-e hazaérni,
megölelni engem?
Látod-e, hogy egész kicsit
ma is nagyobb lettem:
Jó érzés-e betakarni,
puszit adni este?
Maradj itt az ágyam mellett,
kérlek, ne menj messze!
Rajzoltam egy képet neked,
Te vagy rajta, nézd meg!
Én vagyok a kisgyerek és
kézen foglak Téged!
Örülsz neki? Vigyázol rá?
Mi vagyunk a képen!
Én vagyok az apukámmal,
ketten, kéz a kézben!
23.15-ös vagyok
A férjem nem egy érzelgős tipus, a 12 együtt töltött év alatt 2x láttam könnyezni ( amikor az imádott nagymamiját temették és amikor megszületett az első babánk), de ezt most megkönnyezte
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!