Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Van bevált trükkötök...

Anyukák! Van bevált trükkötök a párotok horkolása ellen? Alig alszom éjjel.

Figyelt kérdés
Sajnos sokat dolgozik mostanában és ha fáradt akkor horkol. Addig minden rendben megy amíg a pici lányom fel nem kel enni. Onnantól nem tudok visszaaludni. Hiába fordítom meg, pár perc után megint horkol. Mire meg el tudnék aludni, megint kelni kell a lányomhoz. :(
2011. dec. 6. 10:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

NEM a fáradtság miatt horkol.

[link]

Forduljon orvoshoz.

2011. dec. 6. 10:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Fogd be az orrát. :) Nekünk bejött. Vagy ha nagyon nem bírod, menj át a lányodhoz, ha külön szobája van.
2011. dec. 6. 10:28
 3/14 A kérdező kommentje:

Pedig tényleg csak akkor horkol, ha fáradt.

Gondoltam rá én is, hogy átmegyek a másik szobába az első ébredés után, csak sajna nincs itthon plussz matracunk :( Meg lehet, hogy ott is zavarna, mert gipszkarton fal van és az nem a hangszigetelésről híres...

2011. dec. 6. 10:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát...én szólok neki szépen, hogy "drágám, légyszives fordulj az oldaladra, mert horkolsz".

Ha nem reagál 20-adjára sem, akkor megsimítom az ajkát, ez csiklandozza és abbamarad a horkolás, reménykedve, hogy kicsit éberedett, elismétlem, hogy "drágám, légyszive sfordulj az oldaladra..."

Oldalra fordul és nem horkol.

2011. dec. 6. 11:46
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia.En probaltam mar mindent.Szerencsemre nem minden este horkol de amikor rajon akkor az orulet hataran allok.

Kb 2 hete hajnal 4 kor tudtam elaludni akkor is csak azert mert csorgott az ebreszto oraja.

2011. dec. 6. 12:08
 6/14 anonim ***** válasza:
ezzel en is kuzdottem, mert nem biiiirok monoton hangra elaludni. az ahyam mintha szamolna, hogy MOST veszi a levegot, MOST horkol... stb. De en vettem egy par 80 ftos narancssarga fuldugot meglokom es szlok neki hogy forduljon meg, es abban az 5 percben amig nagyjabol csendben van, elalszom. viszont nem suketit meg annyira hogy ne halljad a babadat ha felebred :)
2011. dec. 6. 12:31
 7/14 anonim ***** válasza:

en az orrat befogom , szolok neki hogy fordulas, oldalba vagom ha kell, pedig szegeny nem is horkol igazan, csak hangosan szuszog, de ez attol is a falra maszok. Ha veletlenul megsem jonne ossze az elalvas akkor megkerem aludjon a masik szobaban, mert a kicsi velunk van.

Esetleg probalhatsz nyugtato teat, citromfuteat inni elalvas elott, vagy sedatif pct szedni.

2011. dec. 6. 12:45
 8/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez az oldaba csapás, orrbefogás(szóval felébresztés) nem jó.hisz nem direkt horkol és szegényt így nem hagyos aludni, (és azt mondod a fáradságtól horkol)ergo, nem fogja kipihenni magát és többet horkol.

csak a másik szoba marad, a gipszkarton csak fog valamennyit a "zajból".

mi évek óta így alszunk, hogy mellete alszok el, és mikor felébredek a horkolásra kimegyek a kanapéra (ami azért kényelmes is).így együtt alszunk el, a kávét meg úgyis viszem reggel, szóval együtt is kelünk.

2011. dec. 6. 13:15
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is szoktam szólni, hogy forduljon mewg, de ha nagyon fáradt, akkor tök mindegy melyik oldalára fordul, akkor is horkol. Persze nem szívesen ébresztem fel, mert autót vezet és tényleg jó lenne, ha nappal oda tudna figyelni az útra.

Füldugót nem merem, mert félek, hogy nem ébredek fel a babára.

A tapaszt már próbáltuk, semmit nem ér.

Valami kispárna hajtogatási mód, vagy ilyesmi?

2011. dec. 6. 14:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Párom iszonyatos módon horkol sajnos. Míg meg nem született a babánk, valahogy én is így szenvedtem vele, keltegettem, orrbefogás stb. de a baba után, sajnos annyira zavaró volt, hogy a kisfiam is felébredt rá.

így maradt az a megoldás, hogy Apa kiköltözött a másik szobába éjjelre, így azóta mindenki végig tudja aludni az estéket. és kisfiam is azóta nem kel éjjelente egyszer sem, 2 hós kora óta.

Apánál szoktunk összebújni, aztán ha ő bealszik és zeng a szoba én visszamegyek alukálni a kisfiam ágya mellé.

2011. dec. 6. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!