Mit veszel babádnak karácsonyra? Amirőltudod is, hogy másnak bevált.
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 16:23
2/4 A kérdező kommentje:
Nekünk pont ez a 2 nem vált be:)
2011. nov. 30. 16:47
3/4 anonim válasza:
FP meglepi kockűk krokodillal.
FP mókakockák.
FP sütifaló.
Most néztem ilyen állatos vonatot, valamit meg kell nyomni és elindul, szintén FP, illetve meglepi kockák-kisvárost is ami szintén FP.
Nem akartam én kizárólag FP játékokat venni és csak most tűnt fel h mégis sikerült:D
Mindig a lányommal vásárolok és megmutatom neki, ha látom, hogy tetszik akkor megveszem neki.Eddig neki is a FP-ok jöttek be:D
11 hós a lányom
4/4 anonim válasza:
a sütiafaló szerintem sem nagy szám, én nem rajongok a fisher price játékokért-és a 16 hónapos lánykám sem. ö babakocsit kap, tuti örülni fog mert ha bárhol meglát ilyet mindig azzal játszik + kap még hangszereket, meg konyhai játékokat/sodrófa, sütésfözés kellékek/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!