Anyukák! Van bevált trükkötök a párotok horkolása ellen? Alig alszom éjjel.
Figyelt kérdés
Sajnos sokat dolgozik mostanában és ha fáradt akkor horkol. Addig minden rendben megy amíg a pici lányom fel nem kel enni. Onnantól nem tudok visszaaludni. Hiába fordítom meg, pár perc után megint horkol. Mire meg el tudnék aludni, megint kelni kell a lányomhoz. :(2011. dec. 6. 10:21
11/14 A kérdező kommentje:
Annyira rossz lenne külön aludni. Így is minden 3. éjszakát egyedül töltöm :(
2011. dec. 6. 16:24
12/14 anonim válasza:
Szia!
Megoldódott a problémád? Sikerült kitalálni valamit a horkolás ellen? Párom is annyira horkol, hogy már nem bírom. Régebben be fogtam az orrát, simogattam, de volt hogy már ráncigáltam is a takaróját, mert nem reagált semmire. Ma éjszaka is át kellett menjek a másik szobába, és ott aludni a kanapén, mert képtelenség volt aludni mellette. Nem akarom, hogy ez a kapcsolatunk rovására menjen, mert tudom, hogy rosszul esik neki, ha éjjel rázogatom, meg kérlelem, hogy forduljon meg.
Nagyon nehéz ez a szitu.
13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem oldódott meg. Megvettem minden csodaszert, de semmi sem segített. Néha az szokott beválni (ha időnk engedi), hogy lefekszik napközben is aludni pár órát. Na meg olvastuk valahol, hogy a túlsúly is befolyásoló tényező, úgyhogy most fogyókúra van... Amúgy meg ha eldurvul a helyzet, akkor levonul a vendégszobába aludni.
2012. márc. 5. 12:33
14/14 anonim válasza:
:( Sajnálom...Párom nem túlsúlyos, viszont cigizik. Olvastam valahol, hogy az is befolyásolja.
Na mindegy, tűrök, hisz szeretem! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!