Lanyos anyukak segitenetek?
Akik szethuzzak a lanyok nunijat azok hogy csinaljak,nagyajkat kisajkat es a huvelyt is szethuzzak?
Meg egy szuzhatryta kerdes.
A te lanyodnak latszik?(mert errol mar ket verziot hallottam,latszodhat,nem latszodhat)
koszonom.
Te magadnak széthúzod a hüvelyt?? Szerintem nem. Akkor egy kislánynak mért is kéne??Meg behintőporozni se illik.
A kis és nagyajak között megmosod ,és bőven elég.
A hüvelynyílás nem nő össze,a kisajkak szoktak összetapadni,de elég ritka.Egy kis krém megoldja általában. És majd ha megindul az ösztrogéntermelése,a menses előtt,akkor magától is megszűnik.
Ez a nézzünk be a hüvelybe,ez nekem nagyon idegen.
A szűzhártya a hüvelybemenetnél van, tehát látszik.
Tessék, itt van leírva, hogy hol van a szűzhártya.
15:11
akkor miert mondjak sokan hogy nem latszik?vagy ok nem latjak?
Nem lehet,hogy túl sok rémísztő dolgot olvastál már???
Az lenne a legjobb,hogy a védőnőt vagy a gyerekorvosotokat megkéred,hogy mutassa meg mi elegendő a nuni tisztán tartásához és mi a sok.Persze te tudod mit csinálsz a lányoddal,de ha nagyon szét húzod,az fájhat neki és akkor utálni fogja a pelusozást is! a szűzhártya pedig 7-8 cm-re van bent,abban te nem tudsz kárt tenni véletlenül.Remélem segítettem! :-)
Itt is az van, hogy a hüvelybemenetben van a szűzhártya. Bárki, bármit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!