Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányos anyukák. Segitenétek?

Lányos anyukák. Segitenétek?

Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos és 4 napja annyira bekakilt,hogy azóta piros pöttyös a nuncija.A köldökétől egészen a derekáig kakis volt.Lehet attól?Jártatok igy?Mi a jobb ha kenem vagy ha nem???Mivel kentétek?
2010. aug. 15. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
ha 4 napja pöttyös én már elvittem volna dokihoz.
2010. aug. 15. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nagyon is lehet attól, ha hasmenéses, nagyon folyós a kaki, kikezdi a bőrét.

Én ilyenkor amennyit csak lehet, szellőztetem, nem adok rá pelust sem. Ha meg pelusban van és bekakil, vízzel mosom és Neogranormonnal kenem be vékonyan - h azért a bőr is lélegezzen.

Eddig ettől elmúlt, ha ilyesmi volt.

Jobbulást a kis hercegnőnek!

2010. aug. 15. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kimarta neki. Ha nem szenved tőle, akkor nem lehet nagy baj. Én Sudocremmel kenném. Ha nem segít, akkor orvos is lássa.
2010. aug. 15. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is a Neogranormont javaslom
2010. aug. 15. 20:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen lehet attól! Én soudocream-ot használok és nagyon jó! Az én babámnak is pötyi mostanság mert a fogzásnál van némi hasmenése. ÉS ettől kimarja a kis seggét. De ezzel nem kell dokihoz rohanni nyugi:)!
2010. aug. 15. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem is neogranormon vékonyan mert ha vastagon kened könnyen bepálik...jobbulást neki
2010. aug. 15. 21:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!Ma is szellöztettem és sokszor vizes pelussal megtörölgettem.Remélem hamar elmúlik.Mégegyszer köszi!!!!
2010. aug. 15. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Apu mondta, hogy nekünk annak idején jó vastagon kenték be neogranormonnal. Gondoltam kipróbálom, mikor ugyanez történt az én lányommal pár napja. A következő peluscserénél szemmel láthatóan szebb volt, kb 3. napra teljesen rendbe jött. Elsőre nyugodtan kend be vastagon, felszívódik, és csak pár alkalommal van szükség rá.
2010. aug. 15. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont két hete küzdöttünk mi is ezzel, én borax-os krémmel kentem neki, két nap alatt elmúlt. A krémet gyógyszertárban vettem, vény nélkül volt kb. 500 Ft. Csak annyit mondtam, hogy borax-os popsikrémet krémek.

Jobbulást!

2010. aug. 15. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
...kérek a vége :)
2010. aug. 15. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!