Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányos anyukák! Nunis kérdésem...

Lányos anyukák! Nunis kérdésem lehetne?

Figyelt kérdés
Hogy kell kinéznie egy 7 hós kislány puncijának? Lehet hogy hülye kérdés, de tényleg össze vagyok már zavarodva. Látszódnak szépen a nagyajkak, nincsenek letapadva, és szerintem a kisajkak is, de se a csiklóját se a hüvelybemenetet nem látom. Létezik, hogy annyira pici a lyuk, hogy nem veszem észre, vagy össze van nőve?
2013. ápr. 17. 19:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Nálunk se a védőnő, se az orvos nem nézte sosem, én magam ellenőrzöm neki.

Rákérdeztem a védőnőnél, mikor fogja megnézni az orvos, azt felelte, ez itt nem szokás...

2013. ápr. 18. 09:41
 22/34 anonim ***** válasza:
63%

Jesszus, miért kell rátámadni a kérdezőre??

Ha nem tudod segíteni, inkább ne is írj, 19es

2013. ápr. 18. 09:44
 23/34 anonim ***** válasza:

Nem rátámadtam csak megkérdeztem mert nemértettem hogy ez hogy lehet, mert ha nem takaritja mert azt sem mondta neki senki akkor irtam volna hogy azt is kell és hogy hogyan. Ha a kérdezőt meg zavarja akkor meg majd ő ir, nem kel védőügyvédet játszani.

Ne haragudj ha bunkón irtam a kérdést nem annak szántam csak meglepődtem.Válts orvost, és sztem ne a védőnőre várj hanem vidd gyereknőgyógyászhoz amilyen gyorsan csak tudod. Amugy énis 1-ső babás kislányos vagyok, de nekem a védőnö meg a doki is nézi mindig. Amugy nekem lenne még egy két keresetlen szavam is a gyerekorvoshoz.

2013. ápr. 18. 10:12
 24/34 A kérdező kommentje:
Hát ha tényleg össze van neki nőve akkor biztos, hogy orvost fogok váltani, és megköszönöm neki, hogy ilyen "alaposan" végezte a munkáját. Hétfőn délután lesz leghamarabb csodás gyerekorvosunk, úgyhogy leghamarabb akkor tudok menni hozzá, de délelőtt jön a védőnő és megnézi, hogy csak én vagyok-e a vak, vagy tényleg gond van. Gyereknőgyógyászhoz kell beutaló?
2013. ápr. 18. 10:30
 25/34 anonim ***** válasza:
Remélem nem lesz gond! :)
2013. ápr. 18. 11:38
 26/34 anonim ***** válasza:
Passz. Sztem hivd föl a kórházat és kérdezd meg tőlük, az a tuti. Meg sztem nem minden kórházban van.
2013. ápr. 18. 11:39
 27/34 A kérdező kommentje:
Felhívtam a nőgyógyászomat, megcsinálja neki ma délután. Köszönöm a segítséget :)
2013. ápr. 18. 11:51
 28/34 anonim ***** válasza:
10 es vagyok. majd írd le,hogy mit mondott a dokid,sikerült e . Viszont amikor nekünk nőtt össze,mondta a háziorvosunk,hogy nem használhatunk sem neogranormont,sem sudokrémet,mert nagyon hámosítanak.Erre figyelj te is szerintem.
2013. ápr. 18. 12:25
 29/34 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi vagyok,majd írd meg légyszi!
2013. ápr. 18. 13:50
 30/34 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon érdekel, írj majd, hogy mi volt!
2013. ápr. 18. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!