Lányos anyukák! Nunis kérdésem lehetne?
Figyelt kérdés
Hogy kell kinéznie egy 7 hós kislány puncijának? Lehet hogy hülye kérdés, de tényleg össze vagyok már zavarodva. Látszódnak szépen a nagyajkak, nincsenek letapadva, és szerintem a kisajkak is, de se a csiklóját se a hüvelybemenetet nem látom. Létezik, hogy annyira pici a lyuk, hogy nem veszem észre, vagy össze van nőve?2013. ápr. 17. 19:00
11/34 anonim válasza:
5 hónapos lányomnak is szépen látszódik ha széthúzom.
12/34 anonim válasza:
Az én kislányomnak is össze volt nőve, én azt hittem hogy ez a normális ilyen picinél, hogy nem látni de tévedtem. Úgyhogy figyelj oda rá!
13/34 anonim válasza:
A 4 hós anyukája vagyok
Én is minden kaki után kitörlöm belül a nuniját is (mindig belemegy a kaki) és minden fürdés előtt is a krémtől megtisztítom. Azt ugye a víz nem oldja, muszáj a popsitörlővel.
Én a csiklóját is látom.
15/34 anonim válasza:
Ne szemérmeskedj,húzd szét a nagyajkait, és ha nem látsz lyukat,akkor irány a doki,különben baj lesz!
16/34 A kérdező kommentje:
Az a röhej, hogy egyszer sem nézte meg a doki, pedig rendszeresen járunk státuszvizsgálatokra. Itt olvastam egy ilyen kérdést és akkor néztem meg, hogy mi újság van odalent a picimnél :( Hétfőn jön a védőnő és megnézi :(
2013. ápr. 18. 07:45
17/34 anonim válasza:
Én sem értem, miért nem rutin az a dokiknál, hogy ezt megnézik!
Én egyszer a hátsó fertályat mutattam a dokinak, hogy olyannak kell-e lennie és akkor nézte meg a nunit is egyúttal, de egyébként itt sem nézik.
Jó, hogy megnézi a védőnő, de én inkább a dokinak mutatnám meg.
4hós baba anyukája
18/34 anonim válasza:
Válts orvost. Az enyém mindig széthuzza és megnézi.
19/34 anonim válasza:
Azt meg vékkép nem értem h te hogyan mosod? Soha nem takaritod ki neki a nagyajak és a kisajak között?
20/34 A kérdező kommentje:
De minden pelenkázásnál kitakarítom és fürdésnél is, de amíg nem olvastam itt egy kérdést ezzel a témával kapcsolatban én azt hittem, hogy ez így normális, hogy nem látszik a hüvelynyílás, mert van rajta valami hártya, vagy éppen annyira pici még. Első babám, és nem vagyok igazán jártas csecsemőpunci ügyben.
2013. ápr. 18. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!