Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek? 16 éves...

Mi a véleményetek? 16 éves vagyok, és nem bírom ezt.

Figyelt kérdés

Próbálok rövid lenni. Másfél szobás panelban élünk: Anyukám, Férje, Én és a 3 hetes kisöcsém. Az egyik szoba korábban az enyém volt, a másik pedig egy nappali( egy térben a konyhával). A nappaliban alszanak Anyuék, kinyitják a kanapét, s este az a hàlószobàjuk.

Szóval elég szűkös volt eddig is, de a Kisöcsém most az én pici szobámba került. Elég sokat sír éjjel, mire Anyu átjön, már rég az én kezemben van...

Nem is tudok este sem semmit csinàlni a szobàmban. Egyszer már a Barátom is nálunk alhatott, már az is kizárt. Nagyon szeretem az Öcsit, de ezt nem bírom! Teljesen kivagyok, nem tudok semmire koncentràlni napközben, mert éjszaka vagy ötször kel és sír. Matek órán el is aludtam. Nem tudok éjjel visszaaludni...

Nem találjuk a megoldást..

Anyuèk azt mondják, azért van nálam és nem náluk, mert ugye a babát le kell fektetni este időben, és ha a nappaliban van a kiságy, semmit nem lehet ott csinàlni. (Ott eszünk, ott a számítógép, az a közös családi helyiség...) De én ezt nem bírom...

Azt legalàbb sikerült elérnem, hogy ne a szobámban szoptassa éjjel. Az nagyon zavart.

2013. ápr. 13. 19:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Számítógép be a te szobádba öcsi meg ki a nappaliba.
2013. ápr. 13. 22:02
 22/34 anonim ***** válasza:
Jaj de az nem jó mert nekik arra nagy szükségük van... az nem úgy meg... inkább leszop...ják a nagyot, hogy ők zajonghassanak agyra főre... komolyan ilyen felelőtlen anyát??
2013. ápr. 13. 22:04
 23/34 A kérdező kommentje:

Úgy volt amúgy, hogy a baba születése előtt nagyobb lakásba költözünk, csak Anyukám férje közben elveszítette a munkáját, ezért nem mertèk bevállalni a plusz anyagi kiadást. Azt mondták, ha minden jól megy, egy év múlva talán költözünk. De ez most nekem nem túl nagy vigasz.

Nagyon sokszor kértem már a születés előtt is, hogy ne velem legyen. Az előbb is felhoztam a témát, nemet mondott Anyukám. Elkezdtem balhézni, erre azt mondja a stressztől fog elapadni a teje, amit èn okozok...amúgy is marha nagy stressz ez neki, hogy nincs elèg teje. Na mindegy. Nem enged:(((

2013. ápr. 13. 22:23
 24/34 anonim ***** válasza:
Magyarul rád sózta és még érzelmileg zsarol is... gratulálok neki.. és inkább nem írom le mit gondolok róla!
2013. ápr. 13. 22:25
 25/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen a nappali-ebédlő elrendezés, de ha valahogyan elválaszthatók egymástól, akár egy térelválasztó, vagy hosszú függöny, akkor a probléma meg is lenne oldva. Az ebédlőben mindenki azt csinál, amit akar, max feltesz egy fülhallgatót, a fény pedig egy függöny/térelválasztó mellett nem megy át a nappaliba, így ott nyugodtan lehet pihenni. Mindent lehet csak akarni kell.
2013. ápr. 13. 22:25
 26/34 anonim ***** válasza:

Azért nem semmi egy anyád van, felháborító amit csinál veled, gondolom ha meg majd rosszab jegyeket viszel haza, akkor baromira le leszel szídva. Undorító.

Koleszba nem tudsz menni esetleg, vagy tényleg marad az albérlet, ezt így nem lehet bírni.

2013. ápr. 13. 22:33
 27/34 anonim ***** válasza:
Mutasd meg a vàlaszokat anyukàdnak!
2013. ápr. 13. 22:33
 28/34 A kérdező kommentje:

Már azon gondolkozom, hogy elmegyek itthonról, hogy aggódjanak...egész èjszakára..

Én senkinek nem vagyok fontos itthon.:(

Elérik, hogy nem tudom úgy szeretni az Öcsit.:(

Nem hiszitek el, de egyik éjjel már kimentem aludni a kádba..

Apukám sem meri nekem kivenni azt a pici egyszobás lakást (itt lenne a szomszéd lèpcsőházbsn), ameddig Anyu nem egyezik bele.

Szerintetek is szökjek meg?:(

2013. ápr. 13. 22:41
 29/34 A kérdező kommentje:

Koleszterin már próbáltam, de csak azt veszik fel, aki messze lakik.( még azt se)

Ha megmutatnám, azt mondaná, hogy ő is tudja, hogy nem ideàlis a helyzet, de most ezt el kell viselni. Nevelőapám meg már amúgy is ki van ràm akadva, hogy milyen vagyok, most szült Anyu és nem tud pihenni, mert én mindig ezzel csesztetem.

2013. ápr. 13. 22:45
 30/34 A kérdező kommentje:
Bocs, koleszt, nem koleszterin:)
2013. ápr. 13. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!