Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek? 16 éves...

Mi a véleményetek? 16 éves vagyok, és nem bírom ezt.

Figyelt kérdés

Próbálok rövid lenni. Másfél szobás panelban élünk: Anyukám, Férje, Én és a 3 hetes kisöcsém. Az egyik szoba korábban az enyém volt, a másik pedig egy nappali( egy térben a konyhával). A nappaliban alszanak Anyuék, kinyitják a kanapét, s este az a hàlószobàjuk.

Szóval elég szűkös volt eddig is, de a Kisöcsém most az én pici szobámba került. Elég sokat sír éjjel, mire Anyu átjön, már rég az én kezemben van...

Nem is tudok este sem semmit csinàlni a szobàmban. Egyszer már a Barátom is nálunk alhatott, már az is kizárt. Nagyon szeretem az Öcsit, de ezt nem bírom! Teljesen kivagyok, nem tudok semmire koncentràlni napközben, mert éjszaka vagy ötször kel és sír. Matek órán el is aludtam. Nem tudok éjjel visszaaludni...

Nem találjuk a megoldást..

Anyuèk azt mondják, azért van nálam és nem náluk, mert ugye a babát le kell fektetni este időben, és ha a nappaliban van a kiságy, semmit nem lehet ott csinàlni. (Ott eszünk, ott a számítógép, az a közös családi helyiség...) De én ezt nem bírom...

Azt legalàbb sikerült elérnem, hogy ne a szobámban szoptassa éjjel. Az nagyon zavart.

2013. ápr. 13. 19:37
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
z költözni egy időre amig végigalussza az éjszakát a kicsi? Lehet pár hét múlva már végiig fogja aludni.
2013. ápr. 13. 19:40
 2/34 Adri1616 ***** válasza:
Ezt anyukáddal kellene megbeszélned. Ők nem tudnak beköltözni a baba mellé és Te ki?
2013. ápr. 13. 19:41
 3/34 anonim ***** válasza:
Költözzenek be Ők a Te szobádba.
2013. ápr. 13. 19:41
 4/34 anonim ***** válasza:
jaj bocsi az eleje lemaradt. Szóval. Az nem lehet hogy APukádhoz költözz egy pár hétre, vagy amig végig nem alussza az éjsazkát?
2013. ápr. 13. 19:42
 5/34 anonim ***** válasza:
Hát igen felelőtlen anyukád van, hogy így vállalt gyereket és rád abszolult nem gondolt, ha jól értem a szüleid elváltak, apukádhoz nem tudsz költözni? Ebbe bele fogsz őrülni, nagyon kicsesztek veled.
2013. ápr. 13. 19:42
 6/34 A kérdező kommentje:

Elköltözni nem tudok...

Anyuék meg nem férnek el, olyan kicsi a szobàm. Éppen elfér a kiságy, meg nekem a keskeny ágyam. Két felnőtt nem fér el ott..:(

Egyik ismerősünk gyereke három évesen aludta át először az éjszakát..:(

2013. ápr. 13. 19:44
 7/34 A kérdező kommentje:
Apukám Pécsett él, mi meg Budapesten, és itt is járok iskolába..
2013. ápr. 13. 19:45
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felháborító, amit anyukád csinál. Mégis, hogy képzeli, hogy ennek kitesz egy iskolást (vagy bárkit). Vagy költözz apukádhoz, vagy nyugodtan aludj el az iskolában és mond el, hogy miért vagy fáradt, ha megkérdezik, hogy miért aludtál el. Akkor majd az osztályfőnököd, vagy az igazgató elmagyarázza anyukádnak, hogy egy normális felnőtt nem csinál ilyet.
2013. ápr. 13. 19:47
 9/34 anonim ***** válasza:

Nagyszülőkhöz sem tudsz menni.

Ez annyira durva, hogy ennyire nem gondolt rád anyukád, ilyen pici lakába még egy gyereket sem vállalnék, de ott van a nagy lányom, és akkor a nyakára szülök egy picit aki tönkre fogja tenni, hiába szereti őt.

2013. ápr. 13. 19:48
 10/34 anonim ***** válasza:
Anyukáddal beszéld meg, hogy vigye ki maguk mellé mindenképp a kicsit, mert az iskola rovására megy az állandó éjszakázásod. Normális esetben, ilyen helyzetben biztos, hogy mindenki maga mellett akarja tudni a babát. Ilyenkor már csak le tudunk mondani a késő estig tartó tv-zésről, számítógépezésről, de akkor sem hiszem, hogy olyan nagy zajt csapnának, hogy a kicsi nem tudna ott aludni.
2013. ápr. 13. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!