Mi a véleményetek? 16 éves vagyok, és nem bírom ezt.
Próbálok rövid lenni. Másfél szobás panelban élünk: Anyukám, Férje, Én és a 3 hetes kisöcsém. Az egyik szoba korábban az enyém volt, a másik pedig egy nappali( egy térben a konyhával). A nappaliban alszanak Anyuék, kinyitják a kanapét, s este az a hàlószobàjuk.
Szóval elég szűkös volt eddig is, de a Kisöcsém most az én pici szobámba került. Elég sokat sír éjjel, mire Anyu átjön, már rég az én kezemben van...
Nem is tudok este sem semmit csinàlni a szobàmban. Egyszer már a Barátom is nálunk alhatott, már az is kizárt. Nagyon szeretem az Öcsit, de ezt nem bírom! Teljesen kivagyok, nem tudok semmire koncentràlni napközben, mert éjszaka vagy ötször kel és sír. Matek órán el is aludtam. Nem tudok éjjel visszaaludni...
Nem találjuk a megoldást..
Anyuèk azt mondják, azért van nálam és nem náluk, mert ugye a babát le kell fektetni este időben, és ha a nappaliban van a kiságy, semmit nem lehet ott csinàlni. (Ott eszünk, ott a számítógép, az a közös családi helyiség...) De én ezt nem bírom...
Azt legalàbb sikerült elérnem, hogy ne a szobámban szoptassa éjjel. Az nagyon zavart.
Elköltözni nem tudok...
Anyuék meg nem férnek el, olyan kicsi a szobàm. Éppen elfér a kiságy, meg nekem a keskeny ágyam. Két felnőtt nem fér el ott..:(
Egyik ismerősünk gyereke három évesen aludta át először az éjszakát..:(
Nagyszülőkhöz sem tudsz menni.
Ez annyira durva, hogy ennyire nem gondolt rád anyukád, ilyen pici lakába még egy gyereket sem vállalnék, de ott van a nagy lányom, és akkor a nyakára szülök egy picit aki tönkre fogja tenni, hiába szereti őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!