Nem bírom elaltatni délben? Mikortól normális ha nem alszanak? 2 éves, de sehogy nem megy!
Még szopik, én terhes vagyok,nagyon jólbesne ha sikerülne egy kicsit aludnia!Egyáltalán nem hajlandó elaludni!Se cicin, se egyedül,se akkor ha mellette fekszem...Este sima,ahogy eddig fürcsi pisi cici alvás!
Kb 12-14 órát van ébren és 10-12 órát alszik éjjel!
De próbáltam azt is, hogy reggel keltem 6-kor akkor sem hajlandó elaludni...Akkor is csak este 6-7 körül!
Eddig minden simán ment,de most csak ez a napirend működik!Szerintem nagyon kicsi még ahhoz hogy ne aludjon délben!
Egyszeri alvásra is korán fél évesen áltt át!
normális? ilyen azért nincs,m de még oviban is alszanak, olyan 5 éves korig szüksége van rá, hogy az információkat eltárolja, kitisztuljon a buksija és alvás közben okosdik még. próbálkozzatok, de ha nem is alszik egy órás csendes pihenőt tartsatok a sötét szobában.
írod, hogy nagyon fáradt vagy (amit el is hiszek), nem lehet, hogy az a gond, hogy emiatt nem elég tartalmas, fárasztó a délelőttötök? próbáld úgy szervezni a napot, hogy délelőtt vásároljatok, sétáljatok, merítsd le picit, délután meg játszatok otthon, lehet így sikerül pihennetek délben
Köszi a válaszokat csajok!:)
A fársztáshoz: Azért vagyok ilyen fáradt,mert a délelőttjeink ugyanolyanok mint a várandósság előtt!És a rendszer is maradt...Szóvalsemmi nme változott,hogy megzavarta volna!Mindig csinálunk valamit!3 délelőttgyerekprogram van (mazsimuzsi,játszóház anyacsoprot vagy pocaklakó!a) a maradék két délelőtt az általában ügyintézés,de oda is jön velem,csak a vizsgálatokra nem!
Szóvala fárasztás megvan...Szombatonként úszni hordjuk,még azután sem alszik...
Én is mindig mondom neki aludni indulás előtt,hogy hozzon alvós valamit...Mindig hoz egykét dolgot...Én is most ezt a csandespihit szorgalmazom legalább...A héten egyszer már bent maradt,elmagyaráztam neki,hogy szüksége van pihenésre,és ha felébredt szóljon és jövök érte!Fél órát az én ágyamban feküdt,aztán kilógott...Majd próbálkoztunk az övében is,ott 20 percet maradt!De ez lesz a megoldásszerintem...Mert le nem csaphatom...
A babakocsi nálunk nem megoldás,életében 1* aludt babakocsiban..:(Az utó jó lenne,na de nem fogokkocsikázni velemásfél órátminden délben,sőt egyszer sem...Met azért az luxus...
Vagy megoldjuk itthon,vagy marad a csendespihi...
Köszi mégegyszer
Legalább láttam,hogy nem vagyunk egyedül, már az is erőt ad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!