Mennyi idos koraig jo egy babat kezben elaltatni? Meddig nem elkenyeztetes ez? Es mennyi ido normalis mire elalszik a baba ha minden ok?
Nem jó ke´zben altatni,mert ha nagyon megszokja,még 2-3 évesen is így altathatod.Ha kézben van,ilyen kicsi korban nem kényeztetés.A szomszédomak mindíg ke´zben volt a baba,mára a gyerek 1 éves,nem hajlandó a babakocsiban ülni,üvölt.Az anyja kézben viszi,a kocsit meg tolja.Itthon is folyton kézben volt idáig,mert most már mászik.
nekem is a lányom sokat van kézben,de nem altatom így.
Nekem még csak 4 hetes lesz a kislányom, de a cicin elalszik, felveszem böfizni, és a vállamon alszik megint. És így teszem le a kiságyba. Igaz, van , hogy felsírja magát, eddig mindig felvettem ilyenkor, megint elaltattam a vállamon, és úgy tettem vissza. VAn hogy 4-5 alkalommal is így kellett.
De most már kezdek rászokni, hogy nem veszem fel , csak emgsimogatom, bezsélek hozzá, és elalszik magától pár perc nyügi után.
Persze van, hogy nem, és egyre keservesebben sír, ilyenkr felveszem. Sokszor csak pátyolgatásra vágynak.
Ha álmos, hamar elalszik, de van, hogy ébren akar maradni. Ha nem álmos, akkor nehéz vele, akkor nyűgösködni fog, de elbb utóbb akkor is elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!