Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek semmilyen segítsége...

Akinek semmilyen segítsége sincs, hogy éli meg a mindennapokat?

Figyelt kérdés

Én már 8 hónapja nem tudok elmenni nőgyógyászhoz, fogorvoshoz, mert a párom késő estig dolgozik és amúgysem lehet rá számítani. Semmi, de semmi segítségem nincs és ezért nagyon feszült és fáradt vagyok.

A babakocsit a buszra sem tudom feltenni, így eléggé korlátozott a mozgásterünk.

Ti hogy oldjátok meg a mindennapi ügyintézéseket, orvoshoz hogy mentek? Kérlek adjatok tanácsokat! Köszönöm

2009. szept. 22. 10:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia! Én is már válaszoltam itt neked valahol. Szóval a gyedből nagyon szar megélni, nem tudom, hogy akkor ki fogsz-e belőle jönni, de ha meg tudod oldani, szerintem is küldd el a fenébe. Nekem több ismerősöm van, akik gyerek mellett is találtak maguknak párt, és sokkal boldogabbak azóta. Persze ez szörnyű nagy vállalkozás, de igy én nem látom a kiutat ebben a történetben. Ha a te lakásodban lakik, az "könnyű" helyzet még relative. Amúgy ha jó babakocsid van, el tudod adni olyan pénzért, hogy abból veszel egy könnyebb kiskocsit, én a Vaterán egész jól eladtam a miénket, ahogy irtam. A kenguru sem rossz amúgy. A baby szitter olyan 900,- ft / órától már akad szakképzett, diákok még ez alatt is vannak, ha nem félsz tőlük. Ha fél a baba az idegenektől, tényleg nem jó, ha rögtön bele a közepébe hurcolod, előbb valahogy el kell érni, hogy megbizzon és megszeressen egy-két idegent is. Utána jöhetnek a "tömegek". Én egyszer a babaszoba.hu-n kerestem olyan anyukát, akivel tudnánk "cserevigyázni" egymás gyerekére, és egy valaki jelentkezett is, szerintem érdemes megpróbálni, akár több kismamás fórumon is!! Most is mondanám, hogy érdekelne, de közben én már megyek vissza dolgozni...
2009. szept. 22. 13:08
 22/25 A kérdező kommentje:

13:08-as válaszoló. Nagyon-nagyon köszönöm neked is a bíztatás, tanácsokat - sokat segítenek a döntésben.

Mégegyszer, mindenkinek köszönöm a segítséget.

Szép napot nektek!!!

2009. szept. 22. 13:15
 23/25 anonim ***** válasza:

Nemigazán értelek, de ez lehet, hogy az én hibám...

Pasi éli a világát, te dögölj meg, oldd meg, értsd meg, satöbbi. A lakásodban lakik, de nem hajlandó elköltözni, több a jövedelmed, mint neki, de nem ad pénzt???

Mi a francért nem hajintottad még ki a cuccát az ajtó elé és cseréltél zárat????

Könyörgöm, némi méltóságod maradjon legalább...

Menj, csomagolj össze neki. Most. Mielőtt kifizeted az Ő örökségének az illetékét.

2009. szept. 22. 13:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Valamelyik előző vagyok.

Most hogy olvasom a kommentjeidet rájöttem, te rosszabb helyzetben vagy mint én...

Mert ha a párom itthon van,mehetek/nék ahova akarok, elvan ő a gyerekkel,ha időben hazaér még kísérgetnem is kell azokhoz a dolgokhoz, amiket egyedül is megoldhatna,mert hogy keveset lát bennünket.

De a párod azért pofátlan,már nem haragudj.

Mi az,hogy nem mehetsz sehova...stb

Ne a haverokkal "lógjon",hanem legyen a családjával.

Ha az enyém a kis szabadidejében nem velünk hanem a haverokkal törődne,meg a saját kis életét egyengetné nem a közöset úgy itt hagynám,mint macska a sz....rát, már ne is haragudj.

Lehet,hogy egy nagy meglepetés kellene neki.

Mikor dolgozik összepakolni, és pár napra elmenni a szülőkhöz.

Írni neki 2 sort,hogy bocs társaságra kikapcsolódásra vágyom,itt és itt megtalálsz.

Aztán lenne ideje gondolkodni,és meglátnád mit lép.

Észhez kell téríteni,mert így válás lesz:(

A babakocsit veheted használtan is pár ezerért lehet jókat venni,tesz-veszen,vaterán;)

Sok sikert!

Állj a sarkadra,ne hagyd magad cselédnek tartani!!

2009. szept. 22. 14:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Miért kell 180 ezer illetéket fizetnie? Nem eltörölték 20 milláig az örökösödési illetéket? Nehogy Te fizesd már ki az ő illetékét!!
2009. szept. 22. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!