Akinek semmilyen segítsége sincs, hogy éli meg a mindennapokat?
Én már 8 hónapja nem tudok elmenni nőgyógyászhoz, fogorvoshoz, mert a párom késő estig dolgozik és amúgysem lehet rá számítani. Semmi, de semmi segítségem nincs és ezért nagyon feszült és fáradt vagyok.
A babakocsit a buszra sem tudom feltenni, így eléggé korlátozott a mozgásterünk.
Ti hogy oldjátok meg a mindennapi ügyintézéseket, orvoshoz hogy mentek? Kérlek adjatok tanácsokat! Köszönöm
11:07-es vagyok. Csak leírom a véleményemet, nem bírom ki...
Hogy hát a párodtól nem túl szép dolog, hogy csak saját magával foglalkozik! Én megmondanám neki, hogy nem csak magamnak szültem azt a gyereket, ha nem kíváncsi rá és nem hajlandó foglalkozni vele, akkor menjen ahova akar...., de ne haza!
Az elején mikor megszületett a babónk az Én párommal is volt probléma, nem bírta elviselni a gyereksírást és velem veszekedett, vagy elhúzott otthonról. Én a fent leírtakat mondtam neki, azóta sokkal több időt tölt a gyerekével és nekem is többet segít itthon.
Bocsi az OFF-ért, de Én úgy fel tudok háborodni az ilyen hapsikon, hogy rendesen felidegesedek!
Sajna Én nem Budapesten lakom, pedig szívesen segítettem volna.
Remélem sikerül megoldani!
Üdv!
Háát, te jó nagy baleknak látszol innen...
Hazaér, te meg kimégy az ajtón és kész. Meg fogja oldani, ne aggódj, hogy életben legyen még a gyereke, mikor hazaérsz. Jó lenne a ti érdeketekben, ha a sarkadra állnál! Szombat reggel menj ki az ajtón és irány a kozmetikus. És kész.
Vagy válj el! Te többet keresel, mint ő, akkor oldjad meg. Vagy valamit lépjél már könyörgöm!!! Őszintén, ennek mi értelme ennek a házasságnak? Hogy van egy jó cselédje, aki nem visz pénzt, sőt még hoz is??? ÁÁÁ.
Amúgy meg nekem nincs segítségem, csak apa, aki persze dolgozik (normális határok közt), de én nem fárasztom azzal, hogy neki kelljen ügyintézni, 3 gyerek van, de mndent el tudok intézni nélküle is (két 8 hónapos iker).
Mondjuk van autónk. De a közlekedésre írtak tippet már: cserélj babakocsit. Ha neki van pénze szórakozni, akkor neked is van babakocsit cserélni, gondolom.
A nőgyógyásznál benn ült a hordozóban a földön a gyerek, míg a doki vizsgált... Nincs itt semmi probléma.
Mindent meg lehet oldani gyerekkel is és nem nagy szenvedés az egész.
3 gyereket 1 óra alatt vacsoráztatok és fürdetek hajmosással együtt, 1 óra múlva egyik alszik, kettő szopizik, majd ők is alszanak :-))
Szia!
Sajnos én is így vagyok ezzel! Mi egy pici faluban lakunk ahol csak bolt meg kocsma van.Még a gyerekorvoshoz is buszozni kell a szomszéd faluba,bankba meg ilyen helyekre a szomszéd városba! Az én babakocsim is jó nehéz,a hordozót meg nembirom cipelni kilométereken át!A párom meg hétköznap itthol sincs mert vidéken dolgozik!Hétvégén persze segít ahol tud, dehát hétköznap meg kikészülök mert a gyerek hasfájós és elég rosszul alszik.Volt olyan hogy szegény gyereken adtam ki a dühömet,mert annyira vígasztalhatatlanul sírt! Úgy ráordítottam,hogy még jobban rázendített:( Utána meg sírtam én is hogy hogy lehetek ennyire kegyetlen vele,és nemgyőztem összecsókolgatni!Na akkor jól összeszidtam magam! Anyukám szokott eljönni segíteni ha tud de ő is vidéken lakik! Kitartást neked! Minden rendbe fog jönni idővel! Én már hozzászoktam hogy a magam ura vagyok!
Megint a 11:07-es vagyok.
Hát ez nagyon durva, ahogy viselkedik a férjed!!!
Én beijeszteném Őt, hogy elhagyod és kész! Ez nem állapot! A babuci fogja meginni a levét, mert Te egyre fáradtabb vagy, ezt Ő is érzi. Ha nem segít a gyereknevelésben és a közös életetekben akkor ne is vegyen részt benne!!! Ha már a hasznodra nem válik, legalább ne hátráltasson! Én egyik napról a másikra kicuccolnék a tudta nélkül és csak az üres lakásra jönne haza. Persze ehhez szükség van valakire, akihez tudtok menni. Nincsen senki rokonod? Testvér, unokatestvér, nagymama, vagy akárki??
Ez nagyon gáz helyzet! Ne hagyd magad! Csak rosszabb lesz később!!!
Épp most jelentette be, hogy 180 e HUF-ot ki kell fizetni az illetékhivatalnak, ami örökséget nem is kap meg, mert benne lakik a nagyanyja, de mi fizessük ki.
Nem a férjem. Az ÉN lakásomban lakik ő. A saját életét egyengeti az én káromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!