Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te mit tettél volna?

Te mit tettél volna?

Figyelt kérdés

pár hete szültél volna egész nap gürizel otthon este hulla fáradt vagy gyermekágyi folyásod van kialvatlan. párod noszogat éjjel nappal hogy elégitsed ki. majd egy este letaszit az ágyrol mert felhuzta magát hogy nem akarod őt kielégiteni és ha ez még nem lenne elég szoptatod a babádat kint dühöng mint egy bolond majd bejön és szopizás közbe arcon csap?

(nem vagyunk cigányok, egyoldalú veszekedés volt. ö 31 én 29 éves

2013. ápr. 8. 11:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Komolyan: te még gondolkozol azon, hogy mit tegyél? Nem akarlak ijesztegetni vagy piszkálni, de szerinted mennyi idő amíg a gyereket kezdi el verni? Hiszen az "ő hibája", hogy te nem tudod őt kielégíteni....

Hány hetes a pici?

2013. ápr. 8. 12:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az önző? Hagyd ott majd rá jön milyen nélküled és h mekkora egy paraszt.
2013. ápr. 8. 12:17
 13/21 A kérdező kommentje:
4 hetes
2013. ápr. 8. 12:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Sajnalom hogy igy jartal, de az ilyen embert surgosen hagyd el. Hidd el nem fog megvaltozni. Aki egyszer is kezet emel rad, ugy hogy te kozben szoptatod a kozos babatokat, az nem ember, es hidd el legkozelebb is meg fogja tenni.

En sajnos ilyen csaladban nottem fel, edesanyamat verte apam, aztam mikor mar nagyobbak lettunk minket is.

Ne akard ezt a gyermekednek. Vegul ot fogja okolni majd mindenert, es meg tobb utest fogsz kapni.

Pakolj amilyen gyorsan tudsz es hagyd el. Hidd el hogy boldogabb leszel nelkule, es a babadnak sem akarhatsz ilyen eletkorulmenyeket.

2013. ápr. 8. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem ez volt az első, hogy fizikailag bántalmazott. Ez csak egyre rosszabb lesz.
2013. ápr. 8. 13:20
 16/21 anonim válasza:
Sajnos igazuk van az előttem válaszolóknak, hogy ez valószínűleg csak durvább lehet.. Egy 31 éves ember már valószínűleg nem fog változni, maximum csak rosszabb irányba. Ne haragudj, nem szeretnélek elkeseríteni, hisz gondolom van elég bajod..szegény:( Gondozod, szereted a KÖZÖS babátokat, megcsinálsz mindent és ezt kapod.. 0 megértést, segítséget. Mert most erre volna a legnagyobb szükséged szerintem, na meg türelemre..Én elgondolkodnék a helyedben, mennyit ér meg..
2013. ápr. 8. 13:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Én csak a férfiakat nem értem... egy kis kedvességgel, romantikával többre ment volna... na meg türelemmel...
2013. ápr. 8. 13:53
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát már ne is haragudj,de a férjed egy állat...

Én azonnal elköltöznék a helyedben,ha van lehetőséged. Egy pillanatig nem maradnék mellette.

2013. ápr. 8. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:

és ha közös a lakás??

elég agresszív figura. egyébként a pasikból a szex nélkülözés előhozza az állatot, persze ez nem mentség.

mondjuk kérdés az, hogy legközelebb mit fog csinálni..

én félnék tőle..

2013. ápr. 8. 23:30
 20/21 anonim ***** válasza:

előtte is ilyen agresszor volt?

vagy csak most?

2013. ápr. 8. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!