Te mit tettél volna?
pár hete szültél volna egész nap gürizel otthon este hulla fáradt vagy gyermekágyi folyásod van kialvatlan. párod noszogat éjjel nappal hogy elégitsed ki. majd egy este letaszit az ágyrol mert felhuzta magát hogy nem akarod őt kielégiteni és ha ez még nem lenne elég szoptatod a babádat kint dühöng mint egy bolond majd bejön és szopizás közbe arcon csap?
(nem vagyunk cigányok, egyoldalú veszekedés volt. ö 31 én 29 éves
Komolyan: te még gondolkozol azon, hogy mit tegyél? Nem akarlak ijesztegetni vagy piszkálni, de szerinted mennyi idő amíg a gyereket kezdi el verni? Hiszen az "ő hibája", hogy te nem tudod őt kielégíteni....
Hány hetes a pici?
Szia. Sajnalom hogy igy jartal, de az ilyen embert surgosen hagyd el. Hidd el nem fog megvaltozni. Aki egyszer is kezet emel rad, ugy hogy te kozben szoptatod a kozos babatokat, az nem ember, es hidd el legkozelebb is meg fogja tenni.
En sajnos ilyen csaladban nottem fel, edesanyamat verte apam, aztam mikor mar nagyobbak lettunk minket is.
Ne akard ezt a gyermekednek. Vegul ot fogja okolni majd mindenert, es meg tobb utest fogsz kapni.
Pakolj amilyen gyorsan tudsz es hagyd el. Hidd el hogy boldogabb leszel nelkule, es a babadnak sem akarhatsz ilyen eletkorulmenyeket.
Hát már ne is haragudj,de a férjed egy állat...
Én azonnal elköltöznék a helyedben,ha van lehetőséged. Egy pillanatig nem maradnék mellette.
és ha közös a lakás??
elég agresszív figura. egyébként a pasikból a szex nélkülözés előhozza az állatot, persze ez nem mentség.
mondjuk kérdés az, hogy legközelebb mit fog csinálni..
én félnék tőle..
előtte is ilyen agresszor volt?
vagy csak most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!