Volt olyan, hogy babád hosszú ideig nem fogadta el a kanalat? Mennyi ideig tartott? Mi volt az oka? Mit tettél?
Figyelt kérdés
7,5 hónapos fiam volt egy időszak, hogy nagyon szépen evett, de kb. 3 hete 3-4 kanál után sír. Most kijöttek a várományos fogak is, de így sem eszik...
Szinte csak anyatejes lett megint.
Nagyon el vagyok keseredve :(
2011. nov. 5. 20:47
1/3 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, kb 8 hósan, aztán a védőnőm tanácsára megengedtem a kisfiamnak, hogy kézzel belenyúljon az ételbe, onnantól ismét evett, mint a kisangyal, én meg takaríthattam :D
2/3 anonim válasza:
Mindig ráhagytam. 9 hónapos múlt, mire nagyjából meg tudtam etetni kanállal, ő is csak cicit akart mindig. Ha erőltettem, inkább hányt. Nem foglalkoztam a dologgal túlságosan, aztán volt, hogy ő is kézzel szívesen evett bármit, aztán megint csak cici, stb. Sokszor visszaesett, de mára már egyedül eszik mindent, evőeszközökkel, szépen. 23 hónapos. Szerintem ne aggódj rajta, majd egyszerre ez is megoldódik.
3/3 anonim válasza:
Nem tettem semmit,ha nem kellett neki a kanál, akkor szoptattam inkább.
Jóval 8 hó után tudtam kiváltani egy étkezést (mindkét gyerekemnél).
Ne parázz, nem marad így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!