Történt már veled ilyen? Mit tettél volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Kislányommal elmentem bevásárolni babakocsival.Zebrához értünk,megálltunk (4 sávos út,lámpa nincs,jól látható a zebra már messziről és a rácsatlakozó kis utcából is),aztán mindkét irányból megálltak az autók,körbe néztem mégegyszer és elindultam.Erre kikanyarodik nagy sebességgel a kis utcából az autó és majdnem átgázolt a lányomon.Éppen vissza tudtam rántani a babakocsit(kb.20 cm hiányzott,hogy "kivasalja" a gyereket.Az egyik kezemben volt egy ásványvizes flakon(kevés volt benne már) és úgy vágtam az autóhoz hogy csak úgy csattant.Erre megállt,visszatolatott és nagy pofával kiabál,hogy:"Mit csinálsz hülye k...a?!"Mondta ezt egy k..nak öltözött alig 20 éves taknyos,aki alá apa berakta a fullos autót.Miután elmagyaráztam neki(már nem egyedül,mert kiszállt egy másik autóból egy idősebb bácsi,hogy minden rendben van-e velünk),hogy zebra van és körül szoktak nézni még neki állt feljebb.A bácsival is úgy beszélt,mint a kutyával.Legszívesebben úgy vágtam volna pofán,hogy a takony menetet vágott volna a nyakán.Az autóján egy karcolás sem lett.Többen látták az esetet és fel voltak háborodva.Azt mondták,hívjak rendőrt.De minek?Szerencsére nem történt tragédia,de ha rágondolok még mindig a hideg ráz és persze kavarog a düh bennem.
most biztos le fognak pontozni, de én felírtam volna a rendszámát és feljelentettem volna.
tudod nem azt kell nézni, hogy szerencsére a te babád megúszta, hanem, hogy a következő is meg fogja-e :S
2011. okt. 13. 15:12
2/21 anonim válasza:
Nem meglepő, figyelmetlenek, és még nekik áll feljebb. De mi lett volna ha valami bajotok esik, elhajt a kocsival?! Szerencsére jól vagytok, és az a lényeg!
2011. okt. 13. 15:12
3/21 anonim válasza:
Igen történt...ugyan az a szitu volt...Barátnőmmel sétáltunk egymás mellett át a zebrán a babakocsikkal(az én lányommal és az Ő kisfiával) és egy kanyarodó autó majdnem elütött minket.....(Lámpa is volt amúgy!!!)
Anyáztam mint egy utolsó kocsis ijedtemben,dühömben(pedig amúgy soha de soha nem szoktam)...utána még az idiótának állt feljebb...
Sajnos sok hülye, vezetni nem tudó ember ül autóba......
2011. okt. 13. 15:15
4/21 anonim válasza:
Hú de durva ez! És mennyi ilyen van? :(( Rengeteg!!! :((
Nem tudod a rendszámát? Mert én is feljelenteném az biztos!
5/21 anonim válasza:
Az elsönek igaza van, a rendszám alapján fel kellett volna jelenteni (illetve rendört hivni) és az idösebb bácsit is megkérni, hogy tanuskodjon.
6/21 anonim válasza:
Hát elolvasva engem is kirázott a hideg és éreztem a dühöt és láttam a taknyot a nyakán.. Velem még (remélem nem is fog) nem történt, de az igazat megvallva mindig van félelem bennem, mikor lámpa nélküli zebrán megyünk át. Sőt néha lámpásnál is, mert a kanyarodó autósok úgy jönnek, hogy a sarkamon érzem őket.
Valószínűleg hasonlóképpen reagáltam volna.
2011. okt. 13. 15:16
7/21 anonim válasza:
15:12-vagyok! Persze fel lehetne jelenteni, de szerintem semmi nem lenne belőle, főleg, ha pénzes...sajnos! :(
2011. okt. 13. 15:17
8/21 anonim válasza:
15.15-ös vok aki írta h hasonló helyzetben volt
Nem hiszem hogy az ilyen idiótának számít van-e lámpa vagy sem....nálunk is volt lámpa erre majdnem mind a 4-ünket elütött egy fehér luxusautóval mellesleg.....
2011. okt. 13. 15:19
9/21 anonim válasza:
Megértelek, hogy fel vagy háborodva. Szerencse, hogy nem történt baj. Én mikor a tesómért megyek suliba (tavaly még oviba) akkor szoktam tiszta ideg lenni, hogy hogyan jutunk át az úttesten. Az iskola mellet van az óvoda és mögötte a forgalmas út, de van zebra, általában mindenki megáll, többnyire ugye kisgyerekek mennek át az úton. Múltkor szépen körülnéztünk nem jön sehol semmi, hát induljunk el. Kb. a zebra felénél egy nő (akinek szintén gyerek ült a kocsijában, szóval ezért sem értem hogy lehet ekkora paraszt) teljes gázzal áthajtott a zebrán. Még épp meg tudtunk állni. Nem is értem hogy van valakinek zebránál bátorsága így vezetni. Szóval nagyon kell figyelni. 20 éves lány.
2011. okt. 13. 15:21
10/21 anonim válasza:
Mit tettem volna a helyedben? Valószínűleg kirángatom a köcs.göt a kocsiból, és addig ütöm, amíg el nem fogy a szuflám.
Plusz a feljelentés, az a minimum. Így, hogy szemtanúk is voltak, simán nyerted volna az ügyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!