Történt már veled ilyen? Mit tettél volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Kislányommal elmentem bevásárolni babakocsival.Zebrához értünk,megálltunk (4 sávos út,lámpa nincs,jól látható a zebra már messziről és a rácsatlakozó kis utcából is),aztán mindkét irányból megálltak az autók,körbe néztem mégegyszer és elindultam.Erre kikanyarodik nagy sebességgel a kis utcából az autó és majdnem átgázolt a lányomon.Éppen vissza tudtam rántani a babakocsit(kb.20 cm hiányzott,hogy "kivasalja" a gyereket.Az egyik kezemben volt egy ásványvizes flakon(kevés volt benne már) és úgy vágtam az autóhoz hogy csak úgy csattant.Erre megállt,visszatolatott és nagy pofával kiabál,hogy:"Mit csinálsz hülye k...a?!"Mondta ezt egy k..nak öltözött alig 20 éves taknyos,aki alá apa berakta a fullos autót.Miután elmagyaráztam neki(már nem egyedül,mert kiszállt egy másik autóból egy idősebb bácsi,hogy minden rendben van-e velünk),hogy zebra van és körül szoktak nézni még neki állt feljebb.A bácsival is úgy beszélt,mint a kutyával.Legszívesebben úgy vágtam volna pofán,hogy a takony menetet vágott volna a nyakán.Az autóján egy karcolás sem lett.Többen látták az esetet és fel voltak háborodva.Azt mondták,hívjak rendőrt.De minek?Szerencsére nem történt tragédia,de ha rágondolok még mindig a hideg ráz és persze kavarog a düh bennem.2011. okt. 13. 15:08
11/21 A kérdező kommentje:
Itthon már én is gondoltam rá,hogy feljelenthettem volna.De kapott volna egy kis pénzbírságot?Röhögve kifizette volna.Meg bevallom ott eszembe sem jutott,hogy megjegyezzem rendszámot.A kislányom üvöltött és én meg olyan dühös és ijedt voltam,hogy tényleg egy hajszál választott el attól,hogy neki ne ugorjak,pedig nem vagyok agresszív típus.És nem vagyok rá büszke,de elhagyta a számat 1-2 anyázás,nem szoktam káromkodni de az hogy még neki állt feljebb,hát kishíján kihozta belőlem az állatot.
2011. okt. 13. 15:26
12/21 anonim válasza:
No még cifrább is sajnos.
Volt lámpa! Nekem zöld volt!
Satuval állt meg épp előttünk az autó, akkor 6 hónapos volt a fiam. (És nem Mo.-n történt.)
Nem akartam elhinni, hogy ilyen van, apukának el se mertem mondani. Mondjuk a nő nem volt felháborodva, hanem elkezdett félrenézelődni.
13/21 A kérdező kommentje:
15.25
A szerencséje a kicsajnak az volt,hogy a párom nem volt velünk.Mert ő valószínüleg azt csinálta volna amit írtál,csak ő addig ütötte volna,amíg a hölgyeményben van szufla.Pedig nem verekedős,főleg nőt nem bántana,de értünk bármire hajlandó lenne,főleg a lányáért.De azzal is csak mi húztuk volna a rövidebbet.
2011. okt. 13. 15:32
14/21 anonim válasza:
nálunk ez mindennapi eset szinte. Zebra, lámpa nélkül, forgalmas belvárosi szakasz, de az autósok többsége nem gyorshajtó. Egyik irányból megállnak, hogy mehetek, a másikokon meg nem. Na ilyenkor ki merjek lépni a zebrára? Inkább kettőt visszalépek, jelzem a megállt sofőrnek, hogy menjen és várakozok míg "tiszta" nem lesz a levegő.
15/21 anonim válasza:
úristen....a sírógörcs kerülget! :( beleéltem magam a helyzetedbe.remélem mostmár minden rendben és megnyugodtatok.
16/21 A kérdező kommentje:
Sosem éreztem még ilyen félelmet és dühöt egyszerre.Nem kívánom senkinek.Megnyugodtunk már,viszont apa este jön haza,nem valoszínü,hogy elmesélem neki.
2011. okt. 13. 15:49
17/21 anonim válasza:
Magamat ismerve ,.biztos nem uszta volna meg ,.foleg hogy nem csak a te eletedrol,.hanem a neked leg ertekesebb es legfontosabb szemelt eletet veszelyeztette.,en ki kapartam volna a szemet,.de hal isten nem tortent meg a baleset,.legkozelebb ha latod hogy zebra elott alsz es meg all a kocsi ,.akkor se menj at inkabb vard meg amig ,o elhuz ,.,es nem kell attol felni hogy jon egy arvizkarosult idiota drogos ,orult ,.es meg legyen a baj,.mert hat mint tudjuk azoknak sokkal sietosebb a dolguk akik kocsival kozlekednek mint egy anyukanak ,.akinek a minden napokat kell inteznie,.
18/21 anonim válasza:
feljelentettem volna,de elötte jól hátba rúgtam volna!-komolyan!
19/21 anonim válasza:
volt ilyen. Mindenki megállat csak a motor tolakodott. Éppen elrántottam a babakocsit. Nem voltam egyedül, a húgom majdnem neki ment.
20/21 anonim válasza:
Simán eljelenteném de előtte kifésültem volna a fogsorát.Ez felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!