Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Történt már veled ilyen? Mit...

Történt már veled ilyen? Mit tettél volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Kislányommal elmentem bevásárolni babakocsival.Zebrához értünk,megálltunk (4 sávos út,lámpa nincs,jól látható a zebra már messziről és a rácsatlakozó kis utcából is),aztán mindkét irányból megálltak az autók,körbe néztem mégegyszer és elindultam.Erre kikanyarodik nagy sebességgel a kis utcából az autó és majdnem átgázolt a lányomon.Éppen vissza tudtam rántani a babakocsit(kb.20 cm hiányzott,hogy "kivasalja" a gyereket.Az egyik kezemben volt egy ásványvizes flakon(kevés volt benne már) és úgy vágtam az autóhoz hogy csak úgy csattant.Erre megállt,visszatolatott és nagy pofával kiabál,hogy:"Mit csinálsz hülye k...a?!"Mondta ezt egy k..nak öltözött alig 20 éves taknyos,aki alá apa berakta a fullos autót.Miután elmagyaráztam neki(már nem egyedül,mert kiszállt egy másik autóból egy idősebb bácsi,hogy minden rendben van-e velünk),hogy zebra van és körül szoktak nézni még neki állt feljebb.A bácsival is úgy beszélt,mint a kutyával.Legszívesebben úgy vágtam volna pofán,hogy a takony menetet vágott volna a nyakán.Az autóján egy karcolás sem lett.Többen látták az esetet és fel voltak háborodva.Azt mondták,hívjak rendőrt.De minek?Szerencsére nem történt tragédia,de ha rágondolok még mindig a hideg ráz és persze kavarog a düh bennem.
2011. okt. 13. 15:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A hajánál fogva rángattam volna ki és jól megvertem volna az biztos! Hihetetlen milyen emberek vannak. Most kicsit felment bennem a pumpa:D
2011. okt. 13. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!