Mi volt eddig a legdurvább balaset ami a babáddal történt? Mit tettél utána?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 21:00
1/6 anonim válasza:
Kifejelt a fotelból a karfán keresztül, felrepedt a szája.
Elvittem orvoshoz, kutya baja sem lett, a doki megnézte, h belül a szája sem sérült, figyeltük egy napig, nem volt agyrázkódás sem, hálistennek.
Akkor volt 18 hónapos.
Most nemrégen négy lépcsőfokot esett le, betonlépcső, csak egy pillanatra nem figyeltem, mégis megtörtént a baj.
Úgy ért földet, h még egy karcolás sem lett rajta:)
Hihetetlen, h mit ki nem bírnak:)
2/6 anonim válasza:
Meg markolta a tűzforró csövet a fürdőben.Rá csavartam egy törölközőt a balesetet követő nap.Mikor állni tanult ,belekapaszkodott a hokedli szélébe ami rádőlt az arcát érte,majd vissza pattant és rá esett az ujjacskáira.A balesetiből hazaérve az összes mozdítható tárgyat ami hasonló kárt okozhat rögzítettük,illetve eltávolítottuk.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
1 év 8 hónapos volt a kisfiam amikor nekiszaladt az ajtónak,és az ajtó élében szétvágta a száját.Vittük a kórházi ügyeletre,és ott összevarrták!
Azóta minden ajtónknak és keretnek le van kerekítve az éle.
5/6 anonim válasza:
Az egy méter magas pelenkázóról ugrott egy fejest :( Rögtön mentők, kórház. Csodával határos módon, egy nagy lila puklit és az ijedtséget leszámítva nem lett baja. 10 hónapos volt. Azóta nem tettem fel semmire ami magasabb mint egy ágy.
6/6 anonim válasza:
A szüleimnél átesett egy teleüveges ajtó egyik ablakszemén. Az üveg ripityára tört, a babának semmi baja nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!