Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudsz kezdeni 5 hónapos...

Mit tudsz kezdeni 5 hónapos babáddal minden nap?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez elég hülye kérdés!!
2011. nov. 16. 16:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Aki szereti a gyerekét abban fel sem merül ilyen idióta kérdés. Tanítgatom, szeretgetem, játszom vele, ellátom. Nem is értem..
2011. nov. 16. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Én játszom vele, etetem, elaltatom, mesélek neki, babanyelven 'beszélgetünk', elviszem babakocsival sétálni, vásárolunk, ha kell valami itthonra...

Nem tudom .. feltalálom magam

2011. nov. 16. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mit gondoltál mikor terhes voltál, hogy mit fogsz csinálni a kisbabáddal?
2011. nov. 16. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
ez komoly?? én mindent megteszek, hogy mosolyt csaljak az arcára és hogy nevessen, imádom nézni, hogy milyen boldog:) meg persze teljesen ellátom és kielégítem minden igényét, amit teljes odaadással teszek, hiszen ő jelenti számomra a világot
2011. nov. 16. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Le a kalappal elottetek lanyok, hogy ti ilyen jol csinaljatok mert en majdnem megorultem a monoton elettol otthon. Azota mar 21 honapos a fiam es visszajottem dolgozni es sokkal jobb. Egy biztos, semmi a vilagon nem tudna ravenni, hogy ezt megegyszer vegigcsinaljam pedig imadom a fiam de igazan 14-15 honapos kora ota elvezem igazan az anyasagot. Ha a baba korszakra visszagondolok en nem olvadok el. Sajnos ez van. :(
2011. nov. 16. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan Lányok mi van veletek???Ti nem vagytok ilyenek!!!!

Egyszerü a kérdés,gondolom a kérdező esetleg ötleteket vár!!!!??

Az én kislányom 7 hós de igazán majdnem minden nap egyforma:)

Az étkezési idők adottak..ugye.

Én kitaláltam magunknak időpontot ,amikor sétálni mentünk minél tovább,mert begajdulok a bezártságtól:)

Aztán van az alvás idő ez megint adott.

A köztes időben,vagy az ágyon,amig le nem kúszott róla,vagy aszőnyegen rendeztem be neki játszóhelyet..

elvolt a játékaival illetve,amikor igényelte a társaságomat játszottam a babucimmal,bohóckodtam neki,énekeltem,mondókáztam..de úgy is látni fogod mennit igényel belőled.Később úgy is jobban leköt majd.

Ha van konkrét kérdésed tedd fel nyugodtan és egyáltalán nem kérdeztél hülyeséget!!!

2011. nov. 16. 17:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Kíváncsi voltam, hogyan válaszoltok egy ilyen kérdésre, semmi több :D

:)

Köszi a válaszokat!

2011. nov. 16. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát sokszor nem egyszerű. Én nem vagyok olyan, mint itt a többi anyuka, és szoktam fáradt lenni, ideges, nyűgös is, és olyankor bizony semmi kedvem semmihez, nemhogy a gyerekkel gügyörészni, csikizni, stb. Emelett van olyan nap, hogy több dolgom van, akkor igazából semmit sem "játszom" vele, elvan mellettem, bár mondjuk alapvetően nyugodt baba, nem sírós, elszórakoztatja magát.
2011. nov. 16. 19:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Úgyértem én szoktam fáradt lenni
2011. nov. 16. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!