Mit és hogyan szoktál játszani 9-10 hónapos körüli babáddal?
Teljesen normális, hogy a pakolás és a felállás érdekli most a gyerekedet. Életkori sajátosság :)
Enyém is ilyen és ennyi idős, mint a tied. Csak én már megszoktam, hogy ilyen, mert 2. baba.
Az én kislányom 10 hónapos lesz és nehéz lekötni bármivel...szeret pakolgatni, de csak kb. 10 percig, ugyanez a labdákkal, vagy említhetném a "zenélős" játékokat... :-(
Úgyhogy folyton vele kell lenni :-)
A rugós hintát nagyon szereti, de akkor is ott kell ülnöm VELE :-(
PRÓBÁLOM KICSIT EGYEDÜLLÉTRE SZOKTATNI TÖBB-KEVESEBB SIKERREL, MERT VALAMIKOR SÍRÁS, VAGYIS INKÁBB HISZTI A VÉGE...
szereti a verseket, mondókákat hallgatni, mármint csak, ha én mondom.És nagyon szereti a képes könyveket, na, azokat el bámulja hosszabb ideig is :-)
Nálunk is ez megy, feláll mindnenhol és pakol, pakol. Most fedezte fel a fürdőszobát is:):)
Egyébként imádja ha kergetőcskét játszunk, ő mászik elől és utána, és olyan sikítást levág, nagyon tetszik neki. Nekem jó fogyókúra!!:):) Nem semmi ám követni őket:):):):)
Egyébként szeret mindneféle játék CÍMKÉJÉVEL játszani, papírokat tépegetni és szeretné megenni. Szeret hintázni, labdázni. Mondóka, csiklandózás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!