Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit és hogyan szoktál játszani...

Mit és hogyan szoktál játszani 9-10 hónapos körüli babáddal?

Figyelt kérdés
Mi köti le a figyelmét? 9 és fél hónapos a kislányom. Akkor van el igazából ha mindenhonnan mindent le és kipakolhat.Mindenben húzza fel magát (és úgy már fel is tud állni),egy percre sem áll meg igazi kis örökmozgó. Imádom őt, szeretek vele foglalkozni, a kédésem csak az, hogy mivel lehet lekötni a figyelmét, legalább egy kicsit.
2011. aug. 8. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy a pakolás és a felállás érdekli most a gyerekedet. Életkori sajátosság :)

Enyém is ilyen és ennyi idős, mint a tied. Csak én már megszoktam, hogy ilyen, mert 2. baba.

2011. aug. 8. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 10 hónapos lesz és nehéz lekötni bármivel...szeret pakolgatni, de csak kb. 10 percig, ugyanez a labdákkal, vagy említhetném a "zenélős" játékokat... :-(

Úgyhogy folyton vele kell lenni :-)

A rugós hintát nagyon szereti, de akkor is ott kell ülnöm VELE :-(

PRÓBÁLOM KICSIT EGYEDÜLLÉTRE SZOKTATNI TÖBB-KEVESEBB SIKERREL, MERT VALAMIKOR SÍRÁS, VAGYIS INKÁBB HISZTI A VÉGE...

szereti a verseket, mondókákat hallgatni, mármint csak, ha én mondom.És nagyon szereti a képes könyveket, na, azokat el bámulja hosszabb ideig is :-)

2011. aug. 8. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez megy, feláll mindnenhol és pakol, pakol. Most fedezte fel a fürdőszobát is:):)

Egyébként imádja ha kergetőcskét játszunk, ő mászik elől és utána, és olyan sikítást levág, nagyon tetszik neki. Nekem jó fogyókúra!!:):) Nem semmi ám követni őket:):):):)

Egyébként szeret mindneféle játék CÍMKÉJÉVEL játszani, papírokat tépegetni és szeretné megenni. Szeret hintázni, labdázni. Mondóka, csiklandózás...

2011. aug. 8. 14:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. aug. 9. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!