Mit lehet játszani egy 5 hónapos kisbabával?
Én lassan feladom...persze természetesen én is bohóckodom neki, na de egész nap nem lehet.
Babaúszástól nem féltél? Én is gondoltam rá, hogy elvsizem, de annyi rosszat hallottam róla, pl. fülfájás, uszodaszemölcs stb.
Élvezi a picikéd?
Első vagyok. Azt nem találtam meg a neten, amilyen nekünk van, de valami ilyesmire gondolok: [link]
Nekünk tehenesben van.
Az uszit nagyon élvezte, bár féltem tőle, de nagyon jó volt, most voltunk először. Rosszat sajna mindig lehet hallani, de mindent ki lehet védeni. A fülfájás ellen babaolajjal kenjünk be a fülét, így kifolyik belőle a víz. Illetve olyan helyre járunk, ahol csak babamedence van, öregek, gyerekek, nem fürdenek benne, csak a baba, meg a mama.
Köszi:-)
Nálunk sajnos csak "vegyes" medence van, délelőtt gyerekek, délben kamaszok, délután idősek.
Igen, én is ezt vettem észre, hogy a fekvést már unja, mászna szegény de még nem megy neki, aztán én nem tudok egész nap a kedvében járni. Sajnos ő nem tud sokat hason lenni, mert bukik, és ha hasra teszem állandóan össze vissza hányja magát:-(
Viszem én is sétálni sokat, de abba meg mindig belealszik:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!