Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet játszani egy 5...

Mit lehet játszani egy 5 hónapos kisbabával?

Figyelt kérdés
Játszószőnyeget unja, pihenőszéket unja, mesét olvasok neki de még nem érdekli, énekelek az is csak egy darabig jó, ha ölbe veszem akkor abbahagyja a sírást, de komolyan ezentúl az ölembe kell, hogy legyen, hogy ne bőgjön? Nem tudom mit tudnék vele játszani..valaki segítsen.
2011. nov. 6. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ki kéne deríteni, mitől bukik olyan sokat. Nem hiszem hogy ez normális lenne, doki mit mond rá?

Lányom öt hónapos, imád hason lenni és forgolódni, körbe-körbe forog a szőnyegen, mindig újra és újra felfedezi a játékait. :) A nap nagy részében egyedül játszik, ha megunja akkor jön a széke, aztán evés és alvás.

Mindenféle játéka van, a rágókákat imádja, és mindent, amit a szájába tud tömni. :) Most pl a plüssmacijával játszott, és épp átpártolt egy mesekönyvre. :D

Ha sikerül a hányásos dolgot megoldani és hason lehet egész nap, sokkal több időd lesz. Úgy jobban tud nézelődni és játszani, mintha a hátán fekszik és nyűglődik.

2011. nov. 7. 09:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Születésétől kezdve bukik, rengeteget, van, hogy órákkal a kajálás után is bukik. Szegényt ha hasra rakom mindig futkosok nézni, mert tegnap is a hányásában pancsikolt:-( Doki nem mond rá semmit, ameddig gyarapszik a gyerek nincs miért aggódnom. ÁLLÍTÓLAG a babaákat nem zavarja a bukás...hát kiváncsi lennék melyik babát sikerült már meginterjúvolni ezügyben.
2011. nov. 7. 12:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Érdekes amit mond a doki. Nekem azt tanácsolta mikor mondtam hogy mindig visszajön valamennyi kaja, hogy vegyek tápszersűrítőt, az remélhetőleg megoldja. Ha nem, akkor lehet hogy refluxos, azt ki kell vizsgálni. :(

Nem hinném hogy nem zavarja a gyereket, mégis csak a nyelőcsövén keresztül jön vissza a cucc, ami már gyomorsavval keveredett. Érdekes orvos. :/

2011. nov. 8. 07:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Mi az a tápszersűrítő? Veszek én is. Mondjuk kap tejpépet, az már sűrűbb mint a tápszer, de az is simán visszajön, a bébipapi is. Pl. tegnap ebédre kapott répás bébikaját, és este fél 7-kor bukta vissza. Minap volt itt a védőnő, akkor is hason volt a kisfiam, akkor is bukott, kérdezte, hogy mit mondott az orvos a bukásra, mondtam neki, hogy annyit, hogy szerencsés esetben 6 hónap, nem szerencsés esetben később de kinövik ezt a gyerekek. Most reggel is próbáltam hasra tenni, mert még reggelizni sem tudtam tőle, de rengeteg kaja landolt a pokrócon:-(
2011. nov. 9. 09:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Nutriton a neve. Én végül nem vettem, a lányom nagyon keveset bukik vissza, azt is csak akkor, ha túl mohó volt.

Doki azt mondta, rajta van, hogy hogy kell használni, remélem használni fog.

Nézd, ezt találtam: [link]

Remélem megoldódik a probléma. És mi a helyzet a játékkal? :)

2011. nov. 10. 06:37
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszi...remélem nem fogja meg a székletét.

A játékkal minden oké, vettem neki zenélős kukacot, meg csörgős hegert. Szereti őket, de magától visszatért a játszószőnyegéhez. Szerintem a foga mocoroghatott, ezért volt nyűgös, én meg félreértelmeztem a jeleit, azt hittem, hogy unatkozik.

2011. nov. 10. 07:10
 17/19 anonim ***** válasza:
:) Örülök, hogy minden oké.
2011. nov. 11. 07:18
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi, minden jót:)
2011. nov. 11. 08:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Kipróbáltad a nutritont?

2011. nov. 19. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!