Mit lehet játszani egy 5 hónapos kisbabával?
Lehet hogy ki kéne deríteni, mitől bukik olyan sokat. Nem hiszem hogy ez normális lenne, doki mit mond rá?
Lányom öt hónapos, imád hason lenni és forgolódni, körbe-körbe forog a szőnyegen, mindig újra és újra felfedezi a játékait. :) A nap nagy részében egyedül játszik, ha megunja akkor jön a széke, aztán evés és alvás.
Mindenféle játéka van, a rágókákat imádja, és mindent, amit a szájába tud tömni. :) Most pl a plüssmacijával játszott, és épp átpártolt egy mesekönyvre. :D
Ha sikerül a hányásos dolgot megoldani és hason lehet egész nap, sokkal több időd lesz. Úgy jobban tud nézelődni és játszani, mintha a hátán fekszik és nyűglődik.
Érdekes amit mond a doki. Nekem azt tanácsolta mikor mondtam hogy mindig visszajön valamennyi kaja, hogy vegyek tápszersűrítőt, az remélhetőleg megoldja. Ha nem, akkor lehet hogy refluxos, azt ki kell vizsgálni. :(
Nem hinném hogy nem zavarja a gyereket, mégis csak a nyelőcsövén keresztül jön vissza a cucc, ami már gyomorsavval keveredett. Érdekes orvos. :/
Nutriton a neve. Én végül nem vettem, a lányom nagyon keveset bukik vissza, azt is csak akkor, ha túl mohó volt.
Doki azt mondta, rajta van, hogy hogy kell használni, remélem használni fog.
Nézd, ezt találtam: [link]
Remélem megoldódik a probléma. És mi a helyzet a játékkal? :)
Köszi...remélem nem fogja meg a székletét.
A játékkal minden oké, vettem neki zenélős kukacot, meg csörgős hegert. Szereti őket, de magától visszatért a játszószőnyegéhez. Szerintem a foga mocoroghatott, ezért volt nyűgös, én meg félreértelmeztem a jeleit, azt hittem, hogy unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!