Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet jatszani egy 3...

Hogyan lehet jatszani egy 3 hetes kisbabaval?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mikor ilyen idős volt a fiam,sétálgattam vele a lakásban,magyaráztam neki,mi micsoda.énekeltem,mondókáztam.igazából mást még nem nagyon lehet vele játszani.
2010. ápr. 15. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszélsz hozzá, énekelsz, közelíted-távolítod őt az arcodtól, masszírozhatod is, tornáztatni is lehet finoman a karjait, lábait...
2010. ápr. 15. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Börkontaktus(ciróka maróka, simogatás, maszírozás) puha és kevésbé puha, csúszós, tapadós anyagokkal csiklandozás(büfi ronygyi, törcsije, ha van sejemsál), erős színes dolgok mutogatása(pl piros) és rengeteg dumadumadumaduma(mondóka, beszélgess vele, énekelj neki, mesélj)
2010. ápr. 15. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
A férjem mesélt neki, mikor ennyi idős volt. Mellé feküdt az ágyon, az arcuk elé tartott egy mesekönyvet és nézegették a képeket és mondta a mesét/mondókát hozzá apa.
2010. ápr. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!