Hogyan lehet jatszani egy 3 hetes kisbabaval?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 09:20
1/4 anonim válasza:
mikor ilyen idős volt a fiam,sétálgattam vele a lakásban,magyaráztam neki,mi micsoda.énekeltem,mondókáztam.igazából mást még nem nagyon lehet vele játszani.
2/4 anonim válasza:
Beszélsz hozzá, énekelsz, közelíted-távolítod őt az arcodtól, masszírozhatod is, tornáztatni is lehet finoman a karjait, lábait...
3/4 anonim válasza:
Börkontaktus(ciróka maróka, simogatás, maszírozás) puha és kevésbé puha, csúszós, tapadós anyagokkal csiklandozás(büfi ronygyi, törcsije, ha van sejemsál), erős színes dolgok mutogatása(pl piros) és rengeteg dumadumadumaduma(mondóka, beszélgess vele, énekelj neki, mesélj)
4/4 anonim válasza:
A férjem mesélt neki, mikor ennyi idős volt. Mellé feküdt az ágyon, az arcuk elé tartott egy mesekönyvet és nézegették a képeket és mondta a mesét/mondókát hozzá apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!