Mit játszol konkrétan a 6 hós babáddal, amikor vele vagy? Mennyit hagyod önállóan játszani?
Annyit hagyom, amennyit elvan egyedül. Ha 10 perc, akkor 10 perc, ha fél óra, akkor fél óra.
Ébredés után pl. nem veszem ki sosem a kiságyból. Rendszerint fél órát még elvan egyedül. De olyan is volt, hogy 45-50 percet is eljátszott ott bent.
Hogy miket játszunk?
Énekelek neki, verseket mondok, mesét olvasok. Nagy kedvence a Sün Balázs! :)
Mindenféle tárgyat adok a kezébe, ami nem játék, hogy ismerkedjen a világgal (műanyag kanalat, fakanalat, zacskót, ragasztószalag gurigát). A lényeg, hogy újdonság legyen.
Hintáztatni szoktam kint, vagy megnézzük a kutyákat, vagy a szomszéd lovait.
Van egy légycsapója, amit nem használunk, az neki játék. Imádja, ha az arcához teszem, én pedig a másik oldalról nyomom oda az arcomat! :)
A csapnál szoktunk kicsit pacsálni, megmutatom, milyen a hideg és meleg víz.
Most nálunk a nagyon nagy kedvenc, hogy a falhoz támasztottam egy tükröt neki a szőnyegnél. Akár 20-30 percet is elnézegeti, eltapogatja a tükörképét. Magyaráz, sikongat mellé. Mondjuk olyankor nem lehet otthagyni, mert a tükröt fogni kell, nehogy magára rántsa. De akkor legalább tudok TV-zni kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!