Mit tudsz kezdeni 5 hónapos babáddal minden nap?
8-11-14-17 evés, 20:15 fürdés (mert megfigyeltük, hogy így alszik el mindig, ha akár 10 perccel is hamarabb kezdjük, vacsi után sír, nem tudom hogy...így meg relax a kádban-ezt nagyon szereti,aztán vacsi és alvás)
11-es evés után megyünk sétálni, boltba, postára, barátnőzni...
A köztes időkben a játékhoz én is csináltam neki a földre kis minijátszóteret. (Padlófűtésünk van, infra, uh tök jó, nem kell sok réteg a baba alá.)
Itt szoktam vele játszani, énekelni, megzabálni!(naponta többször, mert jó kis husis és csak úgy kacag, amikor zabálom:D), ha meghallgatja, olvasok neki.
Ezen a helyen szoktunk tornázni is minden evés után 1 órával (mert nagyon bukós)
Ha a konyhában van dolgom, akkor vagy elvan itt egyedül is, vagy pedig kiviszem magammal a babafoteljében.
Szereti méga zenélő körforgóját is, ha álmos, leteszem és mégsem alszik, akkor ezzel elvan.
Alvás kb. 3X félóra + a séta alkalmával.
De néha úgy érzem, hogy még valamit csinálnom kellene vele, csak nem tudom, hogy mit.
Mindig úgy érzem, hogy más anya biztos többet foglalkozik a gyerekével, vagy minőségibb időt töltenek el együtt.
Most vettem egy mei-tait így mostmár este is (ha fáradt vagyok is) ki fogunk menni sétálni, és így nem kell a babakocsit kétszer az emeletről lecipelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!