Muszáj mindennap megfürdetni a babát? 1 hete szültem
Nem muszáj. A németek 6 hetes koráig csak letörölgetik olajjal. Valahogy azért pucold le! :)
És a popsit, ugyebár minden alkalommal lemosod úgyis. Lényeg, hogy a köldöke tisztán legyen tartva!
Azonban a fürdés jó program, neki is változatosság, a szülőknek öröm. Eddig ő vízben úszkált a hasadban, neki az ágy, a levegő idegen, a víz ismerős. Ezért gondolom, szereti.
Ha nagyon gyenge vagy, vagy nem jut idő, pl. bealudtok a szoptatásba, nem baj, ha elmarad. De ha lehet, ne mondj le róla!
Miért nem akarod fürdetni?
Nem is értem...
Kevés vizet tettünk a kádba, hogy a köldökét ne érje a víz.
Ez ennyire nehéz?
0%-ra leszavaztok, mert minden nap megfürdetem a gyerekeimet?
Alapvető higénia!!!!!!
Bunkók!!!!!!
szerintem nem írt semmi rosszat. meg szerintem én sem. teljesen alapvető dolog a fürdés és a fürdetés is. ha ez bántja a csőrötöket.... hááát sajnálom.
na én is mindjárt jó nagy 0-t kapok:)))))
szia
amikor megszületett a picim, akkor nagyon hámlott a bőre, a dokinénink javasolta, hogy 2 naponta fürösszük
minden nap fürdettük, sajnos a bőre rosszabbodott, most 9 hónapos és ekcémás, pedig kizárólag csak gyógyszertári fürdetőt használtunk, meg amit adtak kencéket.
mostmár tényleg 2 naponta fürdetem, és szép a bőre
sajnos ilyen is van...
de időhiány, vagy egyéb esetek miatt nem maradt el a fürdés
jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!