16 évesen szültem. Miért ítélnek el? Ti mit gondoltok erről?
Én most 19 éves vagyok és van egy 10hónapos kislányom akit nagyon szeretek és mikor jött a baba akkor leérettségiztem külön élünk albérletbe a párom 2 helyen dolgozik nem kérünk semmilyen féle anyagi támogatást a szüleinktől.
4 éve vagyunk együtt a párommalő volt az első. Mindig is anyáskodó voltam mert nem volt anyukám.
Nem bántam meg semmit. Szerintem is szomorú hogy ezért néznek le mert toljuk a babakocsit míg mások össze vissza ... meg drogoznak meg csavarognak.
Ne figyelj senkire tegnap is hallotam a boltba ahogy mondták milyen szép kisbaba csak 15 évesen furcsa szülni de tudod nem mentem vissza hogy bocsi 19 vagyok mert nem érdekel és téged se érdekeljen.
Viszont azt meg kell tudnod hogy sokkal többet mint a maximumot ki kell hozni magunkból és a babánkból mert minket mindenki sokkal jobban megnéz végignéz. Szeresd a babádat és örülj hogy te tudod milyen vagy. Hozzáteszem nagyon normális apukám volt és van.
nekem 2 lanyom van, a nagy 4 eves, a kicsi 3 honapos. Sokszor megcsodalnak minket, hogy milyen fiatalon szultem. (ja, 30 vagok :) )
13 evesen en meg javaban barbiztam.
Én vagyok, aki a 3-at várja.
Nem igazán értem, miért fáj ez Nektek, jól élünk, szülők segítsége nélkül már a kezdetek óta, és mi sem kuncsorgunk emelt segélyekért. A férjem dolgozik, van saját autónk, hamarosan lesz házunk is.
Mint írtam, nem ezt szeretném a gyerekeimnek is, tanuljanak minél tovább, a családalapítás ráér. Én nevelem őket, szeretem, nem úgy, mint engem annak idején. Látható, hogy ilyen helyzetbe általába azok kerülnek, akik otthon nem kapnak elég szeretetet, vagy épp semennyit.
Az vesse rám (ránk) az első követ, aki semmilyen mások által hibának nevezett dolgot nem követett el.
Ha valamelyik gyermekem élete mégis hasonlóképp alakulna, mindenben maximálisan támogatnám, és mélyen elásnám magam, ha észre sem venném szülésig, hogy terhes, vagy hogy nem aludt otthon, mint az én szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!