16 évesen szültem. Miért ítélnek el? Ti mit gondoltok erről?
Már eleve hogy 13 évesen komoly kapcsolatod lett egy fiúval és szexulális életed is már ez kicsit túlzás .
Nekem is van egy kislányom hát mit ne mondjak az apja tuti a hajánál fogva cibálná meg 13 évesen .
Mert a világ sajnos ilyen.
Ha jót akarsz Magadnak,megpróbálsz nem foglalkozni vele,mert nem érdemes.
Nem Téged ítélnek el ezzel, hanem a helyzetet ami ebbe sodort Téged. Illetve azokat az embereket, akik nem vigyáztak Rád eléggé!
13 évesen még kislány vagy. Otthon lett volna a helyed a családoddal.
Ez már megtörtént, el kell fogadni. Szerencse, hogy "nem történt nagyobb" gond. Remélem sikerül egyenesbe állnod és minél többet kihoznod az életedből! Tanulj, ha lehetőséged lesz rá. Nagyon sok sikert kívánok Neked!
Nem neveznélek ribancnak. Az tény, hogy elég korán kezdted, még élned kellett volna, gyereknek lenni. Nem ismerlek, így nem tudom, milyen a személyiséged, de lehet, hogy később fog ez kitörni rajtad, akkor meg majd frusztrálni fog, esetleg feszültebb leszel a kicsivel.
Talán neki is jobb lett volna, ha legalább a sulid megvan, vagy dolgoztál már, mert úgy kaphatnál gyedet, jobbak lennének az életkörülményeitek. (Persze lehet, hogy ez most is jó, nem tudom.)
Miért ítélnek el? Mert ilyenek az emberek. Ők csak azt látják, hogy itt egy kislány, aki már korán szexelt.
Szia !
Én is 16 évesen első lányomat , igaz , hogy nekem csak egy egy éjszakás kalandból lett a lányom , aki most 15 éves , és hát nem tudom hogy az apja akivel igaz , hogy nem vagyunk együtt de azért igen csak óvja a lányát , ha bejelentené , hogy oda költözik a barátjához ! Én nem ítélek ,de hidd el , hogy suliba menni gyerek mellet nagyon nehéz én csak akkor mentem vissza a suliba amikor oviba ment !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!