16 évesen szültem. Miért ítélnek el? Ti mit gondoltok erről?
1. 13 evesen nem kellene nemi eletet elni, en a beleegyezesi korhatart is modositanam 16ra
2. 16 evesen meg gyerek az ember testileg es lelkileg is, nem erett az anyasagra.
3. Nincs semmilyen vegzettseged, meg egy erettsegid se, eselytelen vagy a munkavallalasra.
4. Ennek ellenere gratulalok, hogy megoldod es jol csinalod a dolgodat.
Én is 13 voltam, mikor megismerkedtem a férjemmel. 15 évesen szültem. Addig is szinte együtt éltünk, utána kifejezetten örült a családom, hogy megszabadul tőlem. :)
A fiam már 6 éves, van egy 10 hónapos öccse, és most várjuk a 3. babánkat. Általában csak addig ítélnek el, amíg még nem ismernek minket. Egyébként meg nem érdekel, nem az ő dolguk.
De ha mélyen belegondolsz, azért valamilyen szinten igazuk van, mindketten korán kezdtük. Én nem bántam meg egy pillanatig sem, de nem szeretném, hogy a gyerekem élete is így alakuljon és tizenpár évesen saját családot alapítson.
Még fiatal vagy, eleinte én sem láttam a rózsaszín ködtől.
Ritka az a tinipár, akik együtt maradnak, és tényleg rendesen, szeretetben nevelik a gyermeküket.
Nem biztos, hogy mindenki rossz szemmel néz rád, de azért lássuk be, ez nem követendő példa.
A legnagyobb lányom 13 éves, nagyon nem örülnék, ha ilyesmi történne vele, sőt a nevelésünk nagy-nagy kudarcaként élnénk meg a férjemmel, függetlenül attól, hogy én 14, ő 15 éves volt,amikor egymásba szerettünk. Ennek ellenére 2! évig nem feküdtünk le egymással, ami a mai fiatalok szemével nézve hihetetlennek tűnik, de így volt.
Most már nem tehetsz mást, mint továbbra is szereted, óvod a családodat, mert ezt választottad, ez az életed.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!