Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kis mellű anyukák! Titeket...

Kis mellű anyukák! Titeket nem zavart a melletek mérete baba születése előtt?

Figyelt kérdés
Van itt, akinek alapból kicsi a melle, és zavarta szülés előtt, hogy megnőttek a tejtől? Szoptatott egyáltalán, vagy próbálta minél hamarabb elapasztani a tejet, hideg törölközővel, egyéb megoldásokkal? Azóta ugyan olyan, mint előtte?
2013. márc. 26. 22:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Húhh, szerintem félre értettetek! :) Arra lettem volna kíváncsi, hogy közvetlen a szülés előtt mondjuk egy-két hónappal nem-e zavart a megnőtt melletek mérete, nem utáltátok-e, hogy nagyobb? És akiknek cicizett a babájuk, ők nem váltottak inkább tápszerezésre, azért, mert zavarta őket, hogy már nem olyan a mellük, mint anno, hanem zavaróan nagyobb?
2013. márc. 27. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy félreértettük volna. Csak azért tápszerre váltani, mert megnőtt a mell??
2013. márc. 27. 13:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Persze, erre vagyok kíváncsi :)
2013. márc. 27. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Kizárt. Egy jó melltartóval szép is lehet, kényelmes is, és önzőség lenne, szerintem.

Pedig meg is nyúlt, különböző méretű is lett, és mé fiatal is vagyok, de ha valaki gyereket vállal, akkor a baba az első, és nem az, hogy "csúnyább" les a mell.

2013. márc. 27. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!