Mennyivel voltál lazább második baba születése után?
Nekem még csak 13 hónapos volt a fiam, mikor a kislányom megszületett, így jött össze:)
Nekik még egybe mostam a ruhájukat, Persil Baby mosószerrel.
2,5 éves ruháit viszont már nem mosnám együtt a baba ruháival. Úgy csinálnám, hogy a 2,5 éves ruháit a mienkkel mosnám. Babáét külön.
Vasalni nem vasaltam a ruhákat. Sterilizálás persze kellett, én mondjuk forralt vízben főztem ki a cumisüveget, cumikat.
Neked gondolom ovis lesz már a nagyobb, de én törekedtem arra, hogy a kicsitől mindig távolabb játsszon, hihetetlen gyorsan fel tudta ébreszteni. Az volt jó, mikor egyszerre aludtak:) De ugye a nagy csak napi egyszer aludt már.
Igazából tényleg mindig az volt a nagy probléma, hogy a nagyobbik mindig felkeltette a picit. A szoptatás volt még nagy szám, először kerek szemmel és tátott szájjal nézte:)
Szerintem minden eszedbe fog jutni hirtelen, ez az anyai ösztön.
Még nincs 2. baba, de tuti, hogy lazább leszek. Én is érzem, hogy felejtettem, pl. hozzátáplálásnál az időpontok, de majd aminek kell utánanézek újra.
Lehet, hogy "túl" lazának gondolnak majd páran, de vasalni, spéci mosószert beszerezni, mindenféle szoptatós cuccokat (mellszívó) nem valószínű, hogy fogok venni. Szerintem a mérleget is hanyagolom majd, a védőnő úgyis méri. Kádba hőmérő felesleges, kéznek kellemes víz, az jó a babának is.
Szerintem nics ilyen, hogy mit ne felejs el,mert úgyis felejtesz, de ugyanilyen gyorsan bele is fogsz jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!