Kis mellű anyukák! Titeket nem zavart a melletek mérete
baba születése előtt?
Figyelt kérdés
Van itt, akinek alapból kicsi a melle, és zavarta szülés előtt, hogy megnőttek a tejtől? Szoptatott egyáltalán, vagy próbálta minél hamarabb elapasztani a tejet, hideg törölközővel, egyéb megoldásokkal? Azóta ugyan olyan, mint előtte?
Kicsi mellem van és igazából szülés után 3 nappal kb 3szorosára nőttek.Szerettem, bár úgy maradtak volna!De sajna nem,ahogy fogyott a tejcsi úgy "csofadtak össze".Persze,hogy szoptattam,sajnos csak 5 hónapig.Miért te nem akarod szoptatni a babád?
2013. márc. 26. 22:19
2/14 anonim válasza:
Nem zavart abszolut soha, pedig nagyon pici A kosarat hordok. A terhesseg alatt bizony megnott vagy 3szor akkorara es a szoptatas alatt is nott plusszban. Sok tejem volt, masfel evig szoptattam de addigra mar csak 1-2-szer naponta igeny szerint. Majd lanyom egyik naprol masikra eldontotte nem szopizik tobbe es a melleim is visszamentek eredeti meretre. Ugy gondolom mi szerencsesek vagyunk mert a nagy mellu nok melle a legtobb esetben tonremegy, meglog stb... Nagy mellu baratnoimnek mind borzaszto lett a melle a szoptatas utan es banjak is! Pedig jo minosegu szopizos melltartokat hordtak! Nekem meg meg az se kellett csak az elejen, mikor szopizasok kozt folyt a tejcsi.. En tokeletesem meg vagyok elegedve a picike melleimmel, hiszen ellattak azt a feladatot amit a termeszet rajuk szabott es eltettek gyermekem! Ez a lenyeg!
2013. márc. 26. 22:35
3/14 anonim válasza:
Nekem nem volt kicsi előtte sem teljesen meg voltam elégedve a 80as C mérettel,erre szülés után 90es D melltartó épphogy jó volt,már 2 éves lesz a fiam az alakjuk szép maradt és szerencsére már egyre kisebbek a 85Cnél tartok.Én jobban szerettem mikor kisebbek voltak.
2013. márc. 26. 23:21
4/14 anonim válasza:
Kicsi volt, néha bizonyos ruhákhoz szerettem volna nagyobbat, de különösen nem zavart. Egyszer szólt két hatalmas csöcsű osztálytársam öltözködés közben ( torna óra után ), hogy nem zavar a kis kellem?, én meg addig soha nem is gondoltam rá, h kicsi, soha, senki nem panaszkodott miatta.
Szülés és szoptás óta egyáltalán nem is érdekel. Egyébként nem lógnak, jól néznek ki.
2013. márc. 26. 23:27
5/14 anonim válasza:
* kellem=mellem
2013. márc. 26. 23:28
6/14 anonim válasza:
Soha nem zavart. 70Bs mellem van, ami egy grammot nem nőtt sem a terhesség, sem a szoptatás alatt. Igazából ezt sem bánom. Kicsik, de nagyon büszke vagyok rájuk, mert formásak, kicsit sem lógósodtak meg és ami a legfontosabb, a Lányomat 18 hónapig táplálták (az első 6 hónapban kizárólagosan, utána persze hozzátáplálás mellett), a Fiamat pedig lassan 6 hónapja. A mellbimbómon kívül pont olyanok, mint 18 évesen.:o)
2013. márc. 27. 06:31
7/14 anonim válasza:
Nekem 2-3 számot is nőtt. Nagyon szép formás mellek voltak, amíg szoptattam. Aztán utánna ugyanúgy visszamentek, sőt kisebbek mint voltak. Most úgy nézek ki mint egy fiú. Én szerettem a nagyobb melleimet! :) akkor voltak normális méretűek.
2013. márc. 27. 06:33
8/14 anonim válasza:
Nekem is kicsi, mindig is zavart. Most nem annyira nőtt meg szoptatás alatt, csak 1 méretet. Igazából zavar, de sokkal kényelmesebb a kis mell. Simán szoptatom a babám, sok a tejem.
Ami rossz, hogy magas is vagyok, így nehéz megtalálni a jó szoptatási pozíciót, hogy ne kelljen előre görnyednem.
2013. márc. 27. 06:36
9/14 anonim válasza:
Jéézusom. Elapasztani?? Közepesek voltak, óriásira nőttek, 19 hónapja szoptatok- és eszembe sem jutott volna h abba hagyjam, mert zavar h megnőttek, vagy félek h lógni fognak -.-
2013. márc. 27. 08:00
10/14 anonim válasza:
De zavart korulbelul 18-19eves koromig aztan rajottem hogy nem a merete a lenyeg. Ket gyerekem van az elsot 13honapig szoptattam,a masodik 8honapos es meg napi 4szer szoptatom. 70At hordtam most kell a 80as,biztos vissza fog allni az eredeti meretere de Pont nem erdekel.
Nem arra valok hogy meretileg versenyezzek barkivel is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!