Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha vegetáriánusként akarom...

Ha vegetáriánusként akarom (hozzá) táplálni a 9 hónapos kislányomat hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Nem akarok neki húst adni max. halat, de azt csak 1 éves kora után adhatok, úgy tudom! Mivel pótolhatom a fehérjeszüksgletét? Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 15. 19:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%
Szia! Nem érdekel, ha lepontoznak :-) Mi is vegetáriánusok vagyunk, a babánkat is eképpen neveljük. Sajnos a tudományos, korszerű információk hiányában, a "mindenevők" nem értik ennek a miértjét, a hátterét, ezért nem is magyarázkodom soha. Bármilyen kérdésed, konkrét kérésed van, írj privibe, nagyon szívesen segítek. Kislányom 13 hónapos, eddig még nem volt beteg, teljesen egészséges. A dokinéni tudja, hogy vegik vagyunk, nem ellenzi. Semmilyen hiányban nem szenved, anyagcsere betegsége sincs. Húst még nem kapott, és nem is fog. Majd, ha nagyobb korában megkívánja, nem ellenzem.
2009. szept. 16. 14:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Én halat már 8 hós korától adtam a fiamnak. Úgyhogy már adhatsz neki nyugodtan. Én filézett tengeri halat adok neki abban biztos nincs szálka.
2009. szept. 16. 16:07
 23/25 anonim ***** válasza:
48%
Dr Spock elég sok hülyeséget ír a hozzátáplálásról, mivel külföldön más a divat.
2009. szept. 16. 19:01
 24/25 anonim ***** válasza:
18%
Köszi,hogy 0 %-ot kaptam.Én nem vagyok vega és nem is leszek,csak leírtam egy könyv címét,ami talán tud segíteni neki.Nem értem,hogy mi a baj a válaszommal???
2009. szept. 16. 21:47
 25/25 anonim ***** válasza:
76%
Én is vega vagyok, DE még a Vegatáriánusok Szövetsége is azt javasolja, hogy a baba fél és másfél éves kora között kapjon húst! Ez nagyon fontos! Ha gondolod, vedd fel velük a kapcsolatot, ha ők monják, tőlük biztosan hitelesen hangzik!
2009. szept. 17. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!