Ha vegetáriánusként akarom (hozzá) táplálni a 9 hónapos kislányomat hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Nem akarok neki húst adni max. halat, de azt csak 1 éves kora után adhatok, úgy tudom! Mivel pótolhatom a fehérjeszüksgletét? Köszönöm a válaszokat!2009. szept. 15. 19:51
21/25 anonim válasza:
Szia! Nem érdekel, ha lepontoznak :-) Mi is vegetáriánusok vagyunk, a babánkat is eképpen neveljük. Sajnos a tudományos, korszerű információk hiányában, a "mindenevők" nem értik ennek a miértjét, a hátterét, ezért nem is magyarázkodom soha. Bármilyen kérdésed, konkrét kérésed van, írj privibe, nagyon szívesen segítek. Kislányom 13 hónapos, eddig még nem volt beteg, teljesen egészséges. A dokinéni tudja, hogy vegik vagyunk, nem ellenzi. Semmilyen hiányban nem szenved, anyagcsere betegsége sincs. Húst még nem kapott, és nem is fog. Majd, ha nagyobb korában megkívánja, nem ellenzem.
22/25 anonim válasza:
Én halat már 8 hós korától adtam a fiamnak. Úgyhogy már adhatsz neki nyugodtan. Én filézett tengeri halat adok neki abban biztos nincs szálka.
23/25 anonim válasza:
Dr Spock elég sok hülyeséget ír a hozzátáplálásról, mivel külföldön más a divat.
24/25 anonim válasza:
Köszi,hogy 0 %-ot kaptam.Én nem vagyok vega és nem is leszek,csak leírtam egy könyv címét,ami talán tud segíteni neki.Nem értem,hogy mi a baj a válaszommal???
25/25 anonim válasza:
Én is vega vagyok, DE még a Vegatáriánusok Szövetsége is azt javasolja, hogy a baba fél és másfél éves kora között kapjon húst! Ez nagyon fontos! Ha gondolod, vedd fel velük a kapcsolatot, ha ők monják, tőlük biztosan hitelesen hangzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!