Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is hagyja a babáját addig...

Más is hagyja a babáját addig sírni, még el nem alszik?

Figyelt kérdés
Annyira ölbe baba,hogy nappal nem tudok semmit sem csinálni,mert állandóan az ölemben akar lenni.Éjszaka ezzel nincs gond,szopizik majd alszik tovább a kiságyban.De nappal tényleg,hogy nem tudok semmit sem csinálni.Nagyon rossz látni meg hallani,hogy keservesen sír,de valahogy le kell szoktatnom,hogy ne rajtam legyen mindig.Ti hogyan oldjátok meg?2hónapos kislány anyukája.
2009. szept. 15. 11:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Második vagyok.Pontosan tudom mit beszélek,4(!) gyereket nevelek segítség nélkül, a kicsik most lettek ovisok,eddig itthon voltak.Nincs bejárónőm,bébiszitterem,mégis meg tudtam oldani,h ne üvöltsön a gyerek azért,mert pl főzni kell.Millió megoldás van rá,csak akarni kell.Persze a legegyszerűbb ha sírni hagyod,mert azt majd abbahagyja,ha az anyja nem reagál rá.Végül is ő még csak így tud kommunikálni-sír.De egy felnőtt sem szólongat valakit,aki rá se bagózik.

Nem lett elkényeztetett,hisztis,leszakadni nem tudó egyik gyerekem sem,nem lógnak rajtam reggeltől estig.Normális,magabiztos,kíváncsi,vidám,okos gyerekek,akik tudják,h biztos hátterük van,MINDIG.Nem csak akkor,amikor anyának kényelmes.

2009. szept. 15. 12:05
 12/24 anonim ***** válasza:
64%

"Millió megoldás van rá,csak akarni kell." "Persze a legegyszerűbb ha sírni hagyod,mert azt majd abbahagyja,ha az anyja nem reagál rá."

Akkor a millió megoldásból, kérünk párat légyszíves!

2009. szept. 15. 12:16
 13/24 A kérdező kommentje:
Egyértelmű,hogy ha a hasa fáj,vagy éhes nem hagyom sírni és etetés után jön a büfi,majd a játék,aztán hagyom hagy aludjon el.De ha tényleg millió megoldást tudsz létszi oszd meg velünk is.
2009. szept. 15. 12:20
 14/24 anonim ***** válasza:
61%

én spec. magammal vittem a hordozóban mindenhová. még wcre is. letettem az ajtó elé, és meséltem, énekeltem. ez volt főzés közben is, teregetés közben is. és kézben altattam. és nem hagytam sírni.

1 mo. pl.

2009. szept. 15. 12:21
 15/24 A kérdező kommentje:
Na ezt hidd el én is csináltam.De ebben meg a pihentetőszékbe is max 5percig van el nem tovább aztán jön a hiszti.
2009. szept. 15. 12:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak írnám, hogy a baba gerincének nem tesz jót, ha egész nap a hordozóban van, és aludni sem tud rendesen benne. A legjobb, legkényelmesebb a kicsik számára a saját kis ágyuk! Tehát ez nem egy jó megoldás.
2009. szept. 15. 12:25
 17/24 A kérdező kommentje:
Így igaz max:2órát lehet a hordozóban a gyerek.
2009. szept. 15. 12:27
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

írtam, h egész nap ott volt????????????

SOHA nem aludt benne. a kaját felrakni 15 perc, teregetés 5. ez 20 PERC!!!

1 nap pedig 24 óra. legalábbis nálam.

2009. szept. 15. 12:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem megoldás ha sírni hagyod!Csak azt tanúlja meg, hogy nem számíthat rád.Ha sír, akkor annak oka van és lehet hogy csak annyi hogy szüksége van rád.Egy ekkora baba még nem tudja manipulálni az embert.Természetes neki hogy a mamin lóg, ez ösztön.Ha nincs időd főzni sem akkor fizess be valahova kajára.Ma már megoldható és nem is drágább, mint főzőcskézni.Én is így oldottam meg, ha nem is rendszeresen, de néha-néha bíztos megoldható.Te is tudsz így pihenni.Ez az állapot nem tart örökké, ha már nyitottabb lesz a világra.Addig kitartást, tudom nagyon fárasztó, de hidd el nincs azzal semmi gond ha a közelségedre vágyik.Egy pár hónap múlva majd azt fogod kívánni bárcsak többet lógna rajtam :-)
2009. szept. 15. 12:30
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

ja és még vmi. én senkit nem akarok meggyőzni arról, h mi jó 1 babának. ezt az anyuka feladata eldönteni.

én nem hagytam sírni. ha te hagyod, az a te dolgod. kaptál választ, h mit tegyél, emellett vki a hordozókendőt is írta. ha élsz a lehetőséggel, akkor élsz, ha nem, akkor nem. a te gyermeked, a te döntésed. nekem meggyőződésem, h a lelki világának ez ku..a szar, de te tudod...

sziasztok!

2009. szept. 15. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!