Aki hagyja sírni a babáját az mit csinál, rácsukja az ajtót, vagy csak nem veszi ki a kiságyból hanem simogatja és beszél hozzá?
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Amíg icipici volt, nem hagytam sírni (max fél percig, amikor figyeltem, és próbáltam megkülönböztetni a sírásait... nem sok sikerrel, de próbálkoztam) Úgy voltam vele, hogy akkor hagyom sírni, ha 101%-ban biztos vagyok benne, hogy hisztizik. Ez általában alvás előtt a kiságyban fordult ilyen elő eddig 2-szer (10 hónapos kora után), meg pont most, mielőtt elaludt. Most nem csuktam be az ajtót, csak kijöttem, kétszer mentem be, már ragadt le a szeme, mikor kijöttem harmadjára. Aztán pár mp múlva megint elkezdte volna, erre csak szóltam neki kintről, aztán már aludt.
Sajnos én sokáig nem bírom hallgatni, mert tudom, hogy ő bírná tovább... 1,5 órás autóutat már kétszer végigüvöltötte, ha nem érkezünk meg, szerintem még bírta volna. Semmi baja nem volt, mert amikor ki akartuk venni, már a képünkbe mosolygott... Ennyit a sírni hagyásról, akkor sem aludt bele, pedig általában elalszik a kocsiban.
14 hónapos, és szeretném, ha nem úgy aludna el, hogy nekem ott kell feküdnöm a földön mellette... ezért volt ma ez a hiszti, mert kijöttem.
Ja, ilyen pici babánál... én sem hallgattam, hogy sír. Később, mikor már mérgesek voltunk (inkább magunkra, hogy nem jövünk rá, miért is üvölt 3-4 hónaposan) akkor próbáltuk meg: kijöttünk, becsuktuk az ajtót, persze áthallatszik az ordítás. De volt, hogy csak szimplán visszafeküdtünk az ágyba, de akkor meg úgy visszhangzott a szoba, hogy a dobhártyánk beszakadt hajnal 3-kor.... Szóval kb. 2-3-szor volt ilyen, mikor próbálkoztam, mert annyian mondták: 5 percig nem bírtam. Nem anyának való.
De ez már azon a szinten volt, mikor már mindent kipróbáltunk, és kézben, ölben is ugyanúgy üvöltött.
Elso valaszado vagyok. Igen masodik!!! Nagyon egyet ertek veled! En is pont erre gondoltam, csak te talan jobban fogalmaztal. :) Az ember egy ido utan tudja, hogy azert sir mert gond van es ilyenkor termeszetesen en is bemegyek hozza vagy csak azert sir mert eppen valami nem ugy tortenik ahogy o szeretne es most aludni kell. Olelest a kisfiam is kap ha igenye van ra termeszetesen.
1 honapos babat viszont tuti nem hagynek sirni sem ejjel sem nappal. Megha tele is a pocak, tiszta a pelenka akkor is lehet csak a kozelsegedre van szuksege. Nem lesz ez igy mindig, valtozni fog idovel ahogy onallobb lesz de most meg olelgesd babusgasd sokat. Olyan hamar elrepul az ido. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!