Ki hagyja sírni a babáját?
Ez már sajnos hiszti :(
És ha nem változtatsz ez csak csak rosszabb lesz
Én hagytam sírni,mert csak pár percig sírt(a leghosszabb idő amit végigordított 23 perc volt) de mivel észre vette,hogy senki nem ugrik,így a sírás miatti fáradságtól hamar el is aludt..Párszor még próbálkozott a sírással,de szépen mondogattam neki,hogy nem történt semmi baj,és hagytam sírni tovább.Elég hamar leszokott erről,és ma már abszolút nem sír.Sőt! ha játék közben elesik vagy beüti magát először mindig rám néz,és ha látja,hogy nem pattanok fel egyből,(pedig minden egyes kis balesetnél a szívem a torkomban) akkor nem kezd el sírni,hanem játszik tovább...
10 hónapos kislány
Szia!
Én is azon szívtelen anyukák közé tartozok, aki hagyta sírni a babáját már a kezdetektől, ha csak azért sírt, hogy felvegyem (lehet azt hallani a sírásán, hogy tényleg gond van, vagy csak ölben akar lenni).
Ennek köszönhetően soha semmi bajunk nem volt se az altatással, se mással, mégis kiegyensúlyozott, boldog kislány :)
Azt tudom tanácsolni, hogy bár már elég nagy, és így nehezebb dolgod lesz, de hagyd sírni (mondjuk max 5 percig, utána vedd fel), előbb-utóbb abba fogja hagyni. De ha továbbra is rögtön felkapkodod, sokkal rosszabb lesz a helyzet.
1,5 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!