Miert kell egy gyereknek cumi?
Mindig is cumiellenes voltam.
Majd megszületett a lányom... :))
Sosem használ cumit, egyszerűen nem fogadja el, kiköpi.
Örülök ennek, de ma már megértem a cumizó gyerekek szüleit, mert bizony néha könnyebb lenne csak beadni a cumit a szájába, mint éjjel ólomfáradtan hosszú percekig dajkálni, hogy visszaaludjon.
Tuti nincs gyereked...
Nekem a nagy igényelte, a kicsi nem, ő az ujját kezdte szopni. Amikor megláttam eszembe jutott a sok ujjszopástól deformált fogsor és kivettem az ujjacskáját és a cumit tettem a helyére.
Barátnőm hagyta hogy inkább az ujját szopja a gyerek, most állandóan fogszabályozásra járnak, a gyerek fogai elől iszonyatosan kiállnak. A cumiról simán leszoktattam a gyerekeimet mindenféle hiszti nélkül amikor eljött az ideje, az ujjszopós, már iskolás gyerekkel meg még mindig megy a vita.
Másik barátnőm már a szüléshez is vitte a csomagban a cumit, a szülészeten nyomta volna a gyerek szájába, de az folyton kiköpte. Neki nem kellett, de az ujját sem szopta.
Egyetértek az előttem szólóval
annyit tennék hozzá,hogy mig nem volt gyerekem,én is igy gondolkodtam mint te.
Amugy a fiam másfél évesen egyik naprol a másikra elhagyta a cumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!