Mikortól kell cumit, és cumisüveget cserélni?
Figyelt kérdés
a számok meddig érvényesek-hónap2013. márc. 6. 08:30
1/3 anonim válasza:
Akkor cserélj méretet, ha már látod, h nehezen szívja, lassan eszik már! Én 1-ről 2-re 6hósan cseréltem, most 1 éves még mindig 2-el eszik! Minden baba más! Cumi fejet pedig 2-3havonta szoktam venni újat! Mondjuk a lányomnak most jött ki 11hósan az első foga, így nem rágcsálta, ha van több foga akkor szerintem havonta célszerű!
2/3 anonim válasza:
első vagyok!
Cumisüveget pedig én nem cseréltem még! (mosogatógépbe mosom)... Szerintem, ha nem rettenetesen szennyezett, büdös, mert átvette valami szagát (zsír, stb..), vagy befogta valami, akkor azt sem kell cserélni!
3/3 anonim válasza:
Szia.
Kislányom 7 hós és meg mindig az 1es cumi van az uvegen, mert a 2est nem fogadja el. Cumibol 2 és van neki, ezt elfogadta. Üveget nem csereltem le és nem is fogom, mosogatogepbe mosom. Cumit pár havonta nem árt lecserélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!