Le szoktátok néha cserélni a cumisüveget?
A fiam 7 hónapos és elejétől tápszeres. 4 cumisüvegünk van, ami közzül már csak kettőn látszik az űrmérték. A másik kettőbe csak saccra öntöm a vizet. Próbáltam már alkoholos filccel jelölni, de az is hamar lekopik. Meg amúgy is rondák már a sterilizálástól. Már csak 3X eszik tápszert a picúr, hamarosan rátérünk a kettőre. Arra gondoltam hogy vennék 2 új cumisüveget és a régieket kidobnám. Kicsit pazarlásnak tűnik, de végülis nem olyan drágák az üvegek( DM-eset használunk) és még sokáig megmarad majd a napi 2 tápszer.
A cumikat persze szoktam cserélni olyan 2 havonta.
Persze,mi is cseréltük már,mondjuk nekünk nuk first choice volt,és azt cseréltük le,de már akkor ugy cseréltük,h csöröspohárként használtuk,cagyis szilikonos csörös fejet vettem hozzá,nem cumisat,akkor volr 6,5hónapos.
De ahogy irtad,h már nem a legszebbek én mindenképpen lecserélném,h még nem akarod csörös pohárra szoktatni,akkor vegyél neki cumisüveget,de a babylove-nak(DM-es) van csörös pohara is,bár azokat nem ismerem,h milyenek,h folynak-e vagy sem,a miénk bevált,ez a nuk fajta,ugyh csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!