Mi csináljak, hogyan alakítsam ki a napirendet?
Figyelt kérdés
4 hónaposak vagyunk, de még mindig nincs napirendünk, össze-vissza vagyunk. Egyedül az éjszakák stimmelnek nagyjából. Este fél 8, 8kor már alszik. Éjszaka 1kor és 4kor kel enni. De miután felébredünk felborul minden. Próbálnám őt kb 3 óránként etetni, de van hogy magától kér(sír)és nem tudjuk a 3 órás időközöket betartani. Így van, hogy 2 van hogy másfél óránként kér enni, és én is összezavarodok teljesen. Nem tudom,hogyan lehetne rendszert kialakítani.? Kezdjek aggódni?2013. márc. 12. 13:07
11/12 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség amit írok. Mi lenne ha úgy csinálnám, hogy tényleg 3 óránként kapjon enni, hogy amíg nem telik le a 3 óra és sírna közben akkor vizet adnék neki? Lehet akkor jobban megéhezik mire eljön az a 3 óra. Szerintetek?
2013. márc. 12. 17:19
12/12 frászkarikaborsó válasza:
az enyém már lassan 4,5 hós és még közelében sem vagyunk annak hogy fix napirendünk legyen. Különben is a legtöbb napirend nem arra alapul hogy mindig ugyanakkor történjenek a dolgok, hanem hogy a sorrend azonos legyen. Na de könyörgöm, hiába tartom én az evés - játék - alvás sorrendet, ha felébred és nem éhes akkor mégis mit csináljak? Se megtömni nem lehet, se visszaaltatni. Szóval nincs napirend és kész. Egyelőre ebből semmilyen hátrányunk nincs, ha esetleg kialakul az a helyzet hogy vélhetően a napirend hiánya miatt nyűgös vagy bizonytalan, akkor majd erőltetem, de addig minek? Úgyis itthon vagyok egész nap, nekem csík mindegy hogy mikor eszik, amíg boldog és elégedett, addig egyen amikor akar, meg aludjon amikor akar. Csak észre kell venni hogy mikor akar ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!