Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden este megfürdeti mindenk...

Minden este megfürdeti mindenki a babáját? Egy estét sem hagytok ki? Ez úgy hangzik, mint a kályha. Mindenki innen indul ki. :-)

Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 22:46
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
61%

Ja, utóiratként az ovónéninek üzenem, hogy az én gyerekem nincs és soha nem is volt körülajnározva, nem fürdött naponta, nem aludt soha az ágyunkban, mégse sírt soha közösségben, ő a vezéregyéniség, a többi gyerek, akivel pedig NAGYON sokat törődött anyuka (tökéletes nevelés), az anyuka szoknyája mellől el se mozdul, üvölt reggelente...

Örülök, hogy nem nevelek tökéletesen, a legéletrevalóbb a gyerekem az egész csoportban és a második legkisebb... Erről ennyit. Nagy ovónői tapasztalattal tudhatná, hogy a gyerek jelleme nem csak ettől függ, sőt, javarészt nem ettől függ. Többet számít az otthoni minta, értékek, amik mentén nevelünk és hasonló "blődségek".

Nem ajnározásról beszéltem, és nem körülrajongásról, az én gyermekem sincs körülugrálva, felkapkodva, de ha sír és kellek neki ott vagyok mellette. És ezt nem tudnám pótolni semmilyen 4.-5. diplomával. Éppen te írod hogy otthoni minta és értékek... Egyébként nekem a párom 7ből 5 napot nincs itthon a munkája miatt akkor az én gyerekem elég lesz hetente fürdetni, ugye? De azt hiszem ez a kérdés már rég nem a fürdetés körül megy. Csak épp azzal verte ki a kérdező a biztosítékot, hogy elkényeztetett majmoknak nevezte a gyerekeket. Anyaként szerintem nem kellett volna ilyet leírnia. És nem arról van szó hogy magára vette a többség , hanem arról hogy egy gyerekről nem lehet így beszélni szerintem... És sosem tudhatja az élet mit hoz, lehetséges hogy az ő gyereke is ilyen lesz iskoláskorban....

2009. szept. 17. 16:36
 52/59 anonim ***** válasza:
69%
..........................................................
2009. szept. 17. 18:03
 53/59 anonim ***** válasza:
30%

Érdekes ,már nem ír hozzászólást a kérdező.

Talán nem alacsonyodik le hozzánk,vagy épp dolgozik,mert azt nem gondoljuk ,hogy az esti fürdetést végzi...:-)

2009. szept. 17. 20:47
 54/59 anonim ***** válasza:
40%

12:21 és kérdező!

Átolvasva az egészet én úgy látom, hogy itt a 12:21-es és a kérdező legalább nem álszent, mint a többiek, akik még irigyek is ráadásul.

2009. szept. 17. 21:22
 55/59 anonim ***** válasza:
40%
Ja és le kell sz@rni őket, mint látom teszed is. Az irigység válaszolók, rossz tanácsadó. Egy apuka, aki azért gürcöl, hogy a felesége a gyerekét nevelje és nem azért, hogy itt b@ssza el az időt.
2009. szept. 17. 21:26
 56/59 anonim ***** válasza:
53%
Megteszi helyette apu... pfff
2009. szept. 17. 22:03
 57/59 anonim ***** válasza:
69%
20:47-es, te hihetetlenül szánalmas vagy, főleg, hogy még új kérdést is indítottál emiatt. Itt provokálod a kérdezőt, meg irogatod a szurka-piszka megjegyzéseid, hát hihetetlen vagy. Szerintem különb anya az olyan, mint a kérdező, mint az olyan, mint amilyen te vagy az irományaid alapján. Erre van időd, remegő kézzel ülni a gép előtt, jó kis adrenalinfröccsel az ereidben. Gyerekedre ki figyel? Talán jobb is, hogy itt ülsz és irogatod a kommentjeid, mert talán ragad a gyerekedre más is a koszon és az anyja rosszindulatán kívül a kis lakásotok fantasztikus ingergazdag környezetéből. Ha tudnál olvasni és szövegértésben is jeleskedtél volna, akkor talán fel is fogod, mit írt a kérdező, ugyanis bocsánatot is kért attól, aki éppenséggel nem nevel elkényeztetett kis majmot. Én még véletlenül sem vettem magamra, TE igen. Vajon miért? Ááááá, nagy az Isten állatkertje...
2009. szept. 18. 03:55
 58/59 anonim ***** válasza:
44%
:-),ja és a kérdést nem én írtam.Bár tettem volna...
2009. szept. 18. 08:47
 59/59 anonim ***** válasza:
69%
jah, na persze
2009. szept. 19. 01:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!