Minden este megfürdeti mindenki a babáját? Egy estét sem hagytok ki? Ez úgy hangzik, mint a kályha. Mindenki innen indul ki. :-)
Aki (szerintem) 39 éves korára végre!!! babázhat, nekem ne írja le hogy a gyereke miatt szerzi meg a 4.!!! diplomáját. Mert még ha az elsőt, netán a 2-at.... Na és igen, 14 lépcsőt kell megtenni a káddal. A fősulira/egyetemre teleportálással jutsz el? Ott nem kell kicsit sétálni, menni a tanárokhoz ? Hihetetlen! Nem is az bajom már, hogy 2-3 naponta fürdeted a babát, szíved joga, illetve mkié hogy hogy csinálja , hanem ezek az okok... Legyél otthon vele és légy 100%os anya ! Szerintem azért sír annyit, mert érzi: nem ő a legfontosabb!!!
(diplomás; minden nap egyedül fürdető anyuka)
09-14 8.29 vagyok ismét.
Ne hagyd magad felhúzni.
Itt mindenki tökéletes anyuka, naponta fürdet, kézben tartva altatja a gyereket, nem hagyja sírni egy percig sem, közben órákat netezni is ráér, otthon van a gyerekkel, miközben apa gürcöl a pénzért, satöbbi, satöbbi.
Mindezt első, nagyjából 1-2 hónapos gyerekkel és itt ontja az észt a gyereknevelésről.
És ha leírom a saját tapasztalatomat, 3 gyerekkel, érett fejjel (36 éves, 4 diplomás, hajj, ez itt bűn lassan már...), akkor hülye vagyok, nem értek hozzá, nem vagyok hasznos (az első válaszom pl. 49 %-on áll :-)) De sebaj.
Hát, nem vagyunk egyformák, hááála istennek! (Idézet Hofitól, aki nagyon okosakat mondott!)
Szóval bátran csináld úgy, ahogy gondolod.
Ja, utóiratként az ovónéninek üzenem, hogy az én gyerekem nincs és soha nem is volt körülajnározva, nem fürdött naponta, nem aludt soha az ágyunkban, mégse sírt soha közösségben, ő a vezéregyéniség, a többi gyerek, akivel pedig NAGYON sokat törődött anyuka (tökéletes nevelés), az anyuka szoknyája mellől el se mozdul, üvölt reggelente...
Örülök, hogy nem nevelek tökéletesen, a legéletrevalóbb a gyerekem az egész csoportban és a második legkisebb... Erről ennyit. Nagy ovónői tapasztalattal tudhatná, hogy a gyerek jelleme nem csak ettől függ, sőt, javarészt nem ettől függ. Többet számít az otthoni minta, értékek, amik mentén nevelünk és hasonló "blődségek".
No, szép napot mndenkinek.
szerintem itt csak a hozzáállással van a baj...a fürdést meg mindenki úgy csinálja,ahogy akarja,bár szerintem senkinek se folyik magától a gyermeke alá a víz...jobb a fürdés,ha apa itthon van,de én se szeretnék két naponta fürödni-bár ki mit szeret :-)
Remélem sok helyesírási hibám nincs-csakhogy a kérdezőnek megfeleljek.
Kedves 15.11. Ezek szerint nem rólad beszéltem, hiszen magad mondod, hogy az nem te vagy. Akkor tulajdonképpen miért is írtál?
Csak érdeklődni szeretnék, hogy mivel sértettelek meg? Semmi sértő szó nincs az írásomban szerintem. De idézd, kérlek, hogy tanulhassak belőle, mert nem akartalak megsérteni.
Te is 1-2 hónapos első babás vagy, aki rengeteg okos tanácsot ad? A nagy tapasztalatával?
Ne haragudj, ha nem hatódok meg, hogy mennyi dolgod van 1 (azaz EGY) babával. Engedd ezt meg nekem. Nekem 3 van, mégse próbálok senkit meghatni, hogy hűűűde elfoglalt vagyok. Ha ráérek, válaszolok, olvasgatok, ha nem, akkor meg teszem a dolgom. Oszt még glóriát se kapok cserébe.
Kérésedre szívesen szkennelem és elküldöm e-mailben neked a diplomáimat, ha szeretnéd. Bár gondolom a tárgyhoz nem sok köze van... Utolsónak igaza van, a diploma még senkiből se csinált soha JÓ embert, kár ezen lovagolnotok. Én se azért írtam magamról, hanem csak poénból, hiszen ebben véletlenül egyezem a kérdezővel. És annyian ócsároltátok őt, amiért diplomás, hogy már kezdett égni a fejem magam előtt, hogy milyen ciki is vagyok :-).
További (cüccögés nélküli) szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!