Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden este megfürdeti mindenk...

Minden este megfürdeti mindenki a babáját? Egy estét sem hagytok ki? Ez úgy hangzik, mint a kályha. Mindenki innen indul ki. :-)

Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 22:46
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem magamra, mert végigolvastam a soraid, és egyébként sem ingem.:)
2009. szept. 16. 18:10
 42/59 anonim ***** válasza:
63%
Én csak feltettem egy kérdést és rögtön mindenki elkezdett csesztetni. Itt csak pedáns és jó szülők ülnek. Órákig. :-) De vajon ki van akkor a gyereketekkel? Vagy mindenkié pont most alszik? :-)
2009. szept. 16. 21:15
 43/59 anonim ***** válasza:
72%

Aki (szerintem) 39 éves korára végre!!! babázhat, nekem ne írja le hogy a gyereke miatt szerzi meg a 4.!!! diplomáját. Mert még ha az elsőt, netán a 2-at.... Na és igen, 14 lépcsőt kell megtenni a káddal. A fősulira/egyetemre teleportálással jutsz el? Ott nem kell kicsit sétálni, menni a tanárokhoz ? Hihetetlen! Nem is az bajom már, hogy 2-3 naponta fürdeted a babát, szíved joga, illetve mkié hogy hogy csinálja , hanem ezek az okok... Legyél otthon vele és légy 100%os anya ! Szerintem azért sír annyit, mert érzi: nem ő a legfontosabb!!!

(diplomás; minden nap egyedül fürdető anyuka)

2009. szept. 17. 11:59
 44/59 anonim ***** válasza:
82%
További jó egyedüli fürdetést kívánok. Én inkább megvárom a férjem és vele együtt fürdetek kétnaponta. Vannak gyerekek, akiknek az apjukra is szükségük van.
2009. szept. 17. 12:02
 45/59 anonim ***** válasza:
82%

09-14 8.29 vagyok ismét.

Ne hagyd magad felhúzni.

Itt mindenki tökéletes anyuka, naponta fürdet, kézben tartva altatja a gyereket, nem hagyja sírni egy percig sem, közben órákat netezni is ráér, otthon van a gyerekkel, miközben apa gürcöl a pénzért, satöbbi, satöbbi.

Mindezt első, nagyjából 1-2 hónapos gyerekkel és itt ontja az észt a gyereknevelésről.

És ha leírom a saját tapasztalatomat, 3 gyerekkel, érett fejjel (36 éves, 4 diplomás, hajj, ez itt bűn lassan már...), akkor hülye vagyok, nem értek hozzá, nem vagyok hasznos (az első válaszom pl. 49 %-on áll :-)) De sebaj.

Hát, nem vagyunk egyformák, hááála istennek! (Idézet Hofitól, aki nagyon okosakat mondott!)

Szóval bátran csináld úgy, ahogy gondolod.

Ja, utóiratként az ovónéninek üzenem, hogy az én gyerekem nincs és soha nem is volt körülajnározva, nem fürdött naponta, nem aludt soha az ágyunkban, mégse sírt soha közösségben, ő a vezéregyéniség, a többi gyerek, akivel pedig NAGYON sokat törődött anyuka (tökéletes nevelés), az anyuka szoknyája mellől el se mozdul, üvölt reggelente...

Örülök, hogy nem nevelek tökéletesen, a legéletrevalóbb a gyerekem az egész csoportban és a második legkisebb... Erről ennyit. Nagy ovónői tapasztalattal tudhatná, hogy a gyerek jelleme nem csak ettől függ, sőt, javarészt nem ettől függ. Többet számít az otthoni minta, értékek, amik mentén nevelünk és hasonló "blődségek".

No, szép napot mndenkinek.

2009. szept. 17. 12:21
 46/59 anonim ***** válasza:
100%

szerintem itt csak a hozzáállással van a baj...a fürdést meg mindenki úgy csinálja,ahogy akarja,bár szerintem senkinek se folyik magától a gyermeke alá a víz...jobb a fürdés,ha apa itthon van,de én se szeretnék két naponta fürödni-bár ki mit szeret :-)

Remélem sok helyesírási hibám nincs-csakhogy a kérdezőnek megfeleljek.

2009. szept. 17. 14:51
 47/59 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok tökéletes anyuka; nem tartom kézben a gyereket, mert elalszik magától a kiságyban ; hagyom sírni, mert vallom, hogy nem kell rögtön felkapkodni. Apa gürcöl, de annyira könnyű itthon egy babával igen, hogy lógatom a lábamat. (pelenkázni, etetni, játszani, főzni, cumisüvegeket kifertőtleníteni, vasalni a szomszéd szokott átjönni) Mi jogon sértegetsz minket, akik nem egy véleményen vagyunk a kérdezővel?? Ez nem nyilvános oldal?? 4 diploma neked is....ccc....
2009. szept. 17. 15:11
 48/59 anonim ***** válasza:
72%
en nem hiszem, hogy ittszamodra jo valasz szulethetne, mert akarki akarmit is irt te akkor is a magadet mondod..ha ugysem tudod megoldani a furdeteset akkor meg mindegy ki mit is, nem? osszefoglalva neked, a kerdesedre a valasz, igen, van aki minden este egfurdeti es fontosnak tartja, es van aki nem furdeti minden este, kihagy esteket. gondolom ezt sejtetted eddig is. viszont azt nem tudom elhinni, hogy 4 diplomaval meg mindig a megelhetesen gorcsolsz...tudod, neha eleg kevesebb is egy biztosabb egzisztenciahoz. szerintem azert ne bants ezzel senkit, mert ismerek intelligens erettsegivel rendelkezot es taho sok-diplomast is. es foleg ne jarass le minket, diplomasokat ilyen sznob szoveggel. koszi
2009. szept. 17. 15:15
 49/59 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 15.11. Ezek szerint nem rólad beszéltem, hiszen magad mondod, hogy az nem te vagy. Akkor tulajdonképpen miért is írtál?

Csak érdeklődni szeretnék, hogy mivel sértettelek meg? Semmi sértő szó nincs az írásomban szerintem. De idézd, kérlek, hogy tanulhassak belőle, mert nem akartalak megsérteni.

Te is 1-2 hónapos első babás vagy, aki rengeteg okos tanácsot ad? A nagy tapasztalatával?

Ne haragudj, ha nem hatódok meg, hogy mennyi dolgod van 1 (azaz EGY) babával. Engedd ezt meg nekem. Nekem 3 van, mégse próbálok senkit meghatni, hogy hűűűde elfoglalt vagyok. Ha ráérek, válaszolok, olvasgatok, ha nem, akkor meg teszem a dolgom. Oszt még glóriát se kapok cserébe.

Kérésedre szívesen szkennelem és elküldöm e-mailben neked a diplomáimat, ha szeretnéd. Bár gondolom a tárgyhoz nem sok köze van... Utolsónak igaza van, a diploma még senkiből se csinált soha JÓ embert, kár ezen lovagolnotok. Én se azért írtam magamról, hanem csak poénból, hiszen ebben véletlenül egyezem a kérdezővel. És annyian ócsároltátok őt, amiért diplomás, hogy már kezdett égni a fejem magam előtt, hogy milyen ciki is vagyok :-).

További (cüccögés nélküli) szép napot kívánok!

2009. szept. 17. 15:25
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem a diplomájával van a baj,hanem a stilusával,és a hozzáálásával.egyébként meg minek vitatkozunk olyanon ami nincs is.LEHET,hogy nincs diplomája és most jol szórakozik rajtunk,rajtatok,lehet,hogy nem is jár el dolgozni,csak tudja,hogy erre ugranak a kismamák.mi meg egymással veszekszünk olyanon ami nincs is.Nekem 5 diplomám van.NAA..elhiszitek?ugyan már.itt teljesen mindeggy ki hágy osztállyal rendelkezik,mert van nékem diplomás bunkó ismerősöm is,és 8 osztályt végzett,igazi angyal ,szóval nem ez a lényeg,és az sem,hogy ki hány naponta fürdet.pontot kéne tenni a végére és hagyni,hogy elfelejtődjön ez az egész hülyeség.
2009. szept. 17. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!