Anyukák, Ti hány órát alszotok éjszaka?
Na,akkor engem is fogtok "utálni",mert ha lefeküdnék a lányommal este 10-kor-amit nem szoktunk mert 11-f12-kor fekszünk-akkor ha nincs probléma(90%-ban nem szokott lenni) akkor kb.8-10 órát tudnék aludni,egyhuzamban ,kelés nélkül...
ez kb.5-6 hónapos kora óta így van.Mostmár 3 hete külön szobában alszik és amikor átköltözött,másnap le is szokott a ciciről.Egész egyszerűen nem kelt fel reggel 6 -kor enni...
Nekem szeencsém van,mert kb.3 hetes kora óta 1x kellt éjjel enni(szopizni) és amikor elkezdtünk hozzáenni 4 hónaposan,elkezdett mégjobban kitolódni az idő...
Azért azt hozzátenném,hogyha nem sírt csak nyöszörgött,arra nem reagáltam,megvártam mi lesz a végkifejlet.Arra is rájöttem,hogy míg nem tudott forogni,addig kb.hajnali 2 kor csak hasra kellett fordítanom és még aludt kb.2-3 órát.
Úgyhogy én jól álltam/állok alvásügyileg,most 10.5 hónapos a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!