21+4-napos pocis! Velem egy korú kismamák ti, hogyan, milyen pózban alszotok éjszaka? Véleményeket irjatok!
Szia,mindig is hason tudtam csak elaludni. Amiota tudom h babat varok, szoktatom magam a haton v. oldalt fekvesre. Nem egyszeru, meg fel is kelek sokszor (nem 100% h a fekves miatt). Legszivesebben a jobb oldalamon szeretek, es neha a baloldalon. A kisbabam mindig a jobb oldalra kuporodik, foleg reggelre erzem hol helyezkedik el. Amugy mindenfelet hallani h igy meg ugy nem lehet, de en annyira ezekben nem hiszek! A vedonom szerint nem jo ha haton alszunk, mert a foeret elszorithatja a baba sulya, ettol szedulhetunk, rosszul lehetunk, de olyankor csak oldalra kell fekudni es minden rendben lesz...Remelem tudtam segiteni.
Sok szerencset a babadhoz!
21 hetes pocakos.
Én a terhességem legelejétől kezdve a szopipárnával alszom. Én is hasonalvók táborába tartozom, de nem tudtam, mert a mellem nőtt a terhesség elején, és nagyon feszitett, majd a hasam is zavart, igy az oldaltfekvést szopipárnával alkalmazom. Van hogy annyira sikerül eltalálnom vele pozt h szinte már majdnem hason fekszem.
30 hetes kismami.
Pont ezt a kérdést szerettem volna én is feltenni!!!
Én már vagy 2 hónapja nem alszom hason, nehogy véletlenül összenyomjam a babókát, pedig még csak most kezd nőni a pocakom.
Úgyhogy nem maradt más mint az oldal és a hanyatfekvés. Én van mikor a takarómmal támasztom ki alulról a hasamat, olyankor tudok a legjobbat aludni.
Jó babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!