Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21+4-napos pocis! Velem egy...

21+4-napos pocis! Velem egy korú kismamák ti, hogyan, milyen pózban alszotok éjszaka? Véleményeket irjatok!

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia!en 22hetes vagyok.amig tudtam,mindig hason aludtam,csak igy ment...aztän amikor nött a poci,mär inkäbb a hätamon tudtam elaludni nagy nehezen,de az sem volt az igazi.3hete vettem egy szopipärnät,most azzal alszom az oldalamon-berakom a 2läbam köze.kenyelmes,de azert a hason alväst semmi nem helyettesitheti...problemäd van az alvässal?
2009. febr. 10. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,mindig is hason tudtam csak elaludni. Amiota tudom h babat varok, szoktatom magam a haton v. oldalt fekvesre. Nem egyszeru, meg fel is kelek sokszor (nem 100% h a fekves miatt). Legszivesebben a jobb oldalamon szeretek, es neha a baloldalon. A kisbabam mindig a jobb oldalra kuporodik, foleg reggelre erzem hol helyezkedik el. Amugy mindenfelet hallani h igy meg ugy nem lehet, de en annyira ezekben nem hiszek! A vedonom szerint nem jo ha haton alszunk, mert a foeret elszorithatja a baba sulya, ettol szedulhetunk, rosszul lehetunk, de olyankor csak oldalra kell fekudni es minden rendben lesz...Remelem tudtam segiteni.

Sok szerencset a babadhoz!

21 hetes pocakos.

2009. febr. 10. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:
szia!Én is csak hason szeretek aludni,de már nem megy.Nekem is van szopi párna,de még nem használtam.csak az oldalamon tudok aludni+hanyatt.
2009. febr. 10. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a terhességem legelejétől kezdve a szopipárnával alszom. Én is hasonalvók táborába tartozom, de nem tudtam, mert a mellem nőtt a terhesség elején, és nagyon feszitett, majd a hasam is zavart, igy az oldaltfekvést szopipárnával alkalmazom. Van hogy annyira sikerül eltalálnom vele pozt h szinte már majdnem hason fekszem.

30 hetes kismami.

2009. febr. 10. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Pont ezt a kérdést szerettem volna én is feltenni!!!

Én már vagy 2 hónapja nem alszom hason, nehogy véletlenül összenyomjam a babókát, pedig még csak most kezd nőni a pocakom.

Úgyhogy nem maradt más mint az oldal és a hanyatfekvés. Én van mikor a takarómmal támasztom ki alulról a hasamat, olyankor tudok a legjobbat aludni.

Jó babavárást!!!

2009. febr. 10. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!