Hány órát alszotok éjszaka a gyerek-ek mellett? Mettől- meddig?
15 hónapos a kislányunk, Ő általában 20.30-tól reggel 6.30ig (kivéve mikor elindul 1-2 fog, ilyenkor ébred néha éjszaka, sírdogál, de azért visszaalszik).
Mi a férjemmel valamivel később, olyan 22 körül fekszünk, attól függ, mennyire vagyunk álmosak, vagy éppen mihez van kedvünk :)
Majd meglátjuk, mi lesz októbertől, akkor születik a második babánk.
Éjféltől 6-ig alszom, többnyire 1X felkel pisilni a fiam
26 hónapos.
2 gyerekem van, 2év4hós és 6hós lányok, este 8-tól reggel 7-ig csend van nálunk, egyik sem ébred éjjel. Én kb 10-kor szoktam lefeküdni aludni, és addig alszom reggel, amíg ők fel nem kelnek.
Néha ilyenkor is szoktam aludni, mert délben is egyszerre alszanak.
Nagy alvásigényem van, és szerencsére hagynak :)
Kb. este 10-11-től reggel 6-ig, így az átlag 6-8 óra megvan.
A gyerekek szerencsére olyan jól alszanak, mint a bunda, hozzájuk nem kell felkelni, csak mivel rengeteget iszom, sokszor éjszaka is ki kell mennem wc-re :)
Nem tudom mit csinálnék, ha nem aludnának ilyen jól... A gyerekek előtt nagyalvó voltam, akár 12 órát is tudtam aludni, a szabadnapjaimon 10 előtt sosem keltem fel. Azt is nehéz volt megszoknom, hogy a gyerekeknek már 6-7 körül indul a nap, és addigra már nekem is használható állapotba kell magam hoznom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!