2 év feletti gyerek miért kel fel éjszaka?
Ha megtudjátok a választ, nekem is szóljatok!!
2 éves kislány anyukája.
Ezt kérdeztem a gyerekorvostól én is a héten. Megkérdezte hogy tévézik-e. Mondtam minimálisat. Erre ő: az is sok. Szerinte egy ennyi idős gyerek még csak a képeskönyvet tudja feldolgozni, mert neki szüksége van arra, hogy egy-egy képet sokáig alaposan megnézzen. Persze azt is mondta hogy nem biztos hogy ez okozza, de lehetséges.
Pedig csak szombat-vasárnap reggel nézünk mesét. (eperke, dora, diego) Meg én szoktam a híreket. Na, az lehet hogy valóban kikészíti szegényt...
nahát, azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen....
ma éjjel is kelt persze...már nagyon mérges vagyok.
a kérdésekre válaszolva: nem szobatiszta, és minimálisan néz tv-t. amire odafigyel pár percig, az a mese a bebe tv-n, de egyáltalán nem tv-függő. de én is a tv-re gondolok, vagy nem tudom...
de már nagyon elegem van.
azt gondolom, ilyen nagy babáknál már nem szabadna ilyen gondolknak lennie...
ja, és külön szobában alszik a kezdetektől, nem is tudna velem aludni. nade mi lesz, ha áprilisban megszületik a másik babám?! b.sszus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!