Mitől lehet, hogy éjszaka nem tud visszaaludni, nappal meg nem tud elaludni egy egyéves gyerek, akinek előtte az alvással nem volt különösebb problémája?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok. Éjszaka felébredt, és egyszerűen nem tudott visszaaludni, csak fel-felsírt. Nem volt átázva, kapott inni, ami nem nagyon kellett neki. Próbáltam mesét olvasni, énekelgetni, magamhoz vettem, megöleltem. Több mint egy órába tellett, amíg végül elaludt. Ma napközben le akartam fektetni aludni, mert láttam rajta, hogy fáradt. Mindent úgy csináltam mint eddig, de nem akart az ágyában maradni, hanem elkezdett hisztizni, ugyanakkor alig bírt már menni a fáradságtól. Persze ellenőriztem mindent, nem volt éhes, szomjas, pelus rendben volt. Megpróbáltam ismét ágyba tenni, de megint kijött és csak üvöltött folyamatosan. Mostanra annyira elfáradt, hogy szerintem végkimerülésben aludt el, de már fél órája alszik és még mindig hüppög, annyit sírt. Mi lehet a baja? Ja használtam fogzáskönnyítő zselét is, bár nem látom, hogy dudorodna az újabb fogacska, meg nem is nyúlkál a szájába, de végső elkeseredésemben már nem tudtam mire gondolni. Mire kellene még gondolnom?2009. febr. 25. 16:20
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg ez is egy fejlődési korszak, amikor kezd tiltakozni minden ellen. Nem igazán érti még hogy neki mi a jó. Lehet hogy játszani szeretne még alvás helyet, utána meg a fáradtságtól nehezebben alszik el. Este talán próbáld meg kisit később lerakni. Az is lehet hogy csak rosszat álmodik. A fogai miatt is lehet, talán pár nap és elmúlik.
2/3 A kérdező kommentje:
Este már van, hogy fél 11-kor fekszik le :-)
2009. febr. 26. 12:20
3/3 anonim válasza:
biztos hogy a fogacska de ez csak késöbb derül ki én éjjel csak csititgatnám mert nem szabad szorakoztatni és délben is igen is lefektetném mi vagyunk a falka vezér persze nyugodtan viselkednék .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!